Yes, when I run :scriptnames line 35 is c:\vim\vim70\indent\html.vim. &quot;let b:eruby_subtype_indentexpr&quot; returns &quot;HtmlIndentGet(v:lnum)&quot;.<br><br>To Tim, yes, I do have syntax highlighting turned on, and it&#39;s working.&nbsp; I have the following lines in my _vimrc:
<br><br>syntax on&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &quot; Enable syntax highlighting<br>filetype on&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &quot; Enable filetype detection<br>filetype indent on&nbsp;&nbsp;&nbsp; &quot; Enable filetype-specific indenting<br>filetype plugin on&nbsp;&nbsp;&nbsp; &quot; Enable filetype-specific plugins
<br><br>Sorry to be such a pain.&nbsp; Thanks again for your help.<br><br>Ryan<br><br><br><br><div><span class="gmail_quote">On 5/10/07, <b class="gmail_sendername">Tim Pope</b> &lt;<a href="mailto:vim-ruby-devel@tpope.info">vim-ruby-devel@tpope.info
</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">On Thu, May 10, 2007 at 10:11:05AM -0500, Ryan Shillington wrote:<br>&gt; Hi Doug,
<br>&gt;<br>&gt; Yup, the ruby is indented just fine.&nbsp;&nbsp;The result of &quot;:let b:eruby_subtype&quot;<br>&gt; is &quot;b:eruby_subtype&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; html&quot;.<br>&gt;<br>&gt; Thanks for the quick reply - I appreciate it.<br><br>
In addition to what Doug asked you to check, can you tell me if you<br>have syntax highlighting and/or filetype plugins enabled?&nbsp;&nbsp;If so, does<br>the syntax highlighting appear to be working correctly?<br>_______________________________________________
<br>vim-ruby-devel mailing list<br><a href="mailto:vim-ruby-devel@rubyforge.org">vim-ruby-devel@rubyforge.org</a><br><a href="http://rubyforge.org/mailman/listinfo/vim-ruby-devel">http://rubyforge.org/mailman/listinfo/vim-ruby-devel
</a><br></blockquote></div><br>