No, its multiple files. I cleaned up this one file, ran for a ways and then hit more problems... opened up the next indicated file & saved, and then hit another problem, etc. I finally just batch-edited every single file in the tree and then it was smooth sailing. If you need a list of them that caused a problem just let me know and I'll install a fresh copy and try again. 
<br><br>Note, it also happened when I installed off the gem in addition to via SVN. I was playing around with the SVN eol options, but I don't think that's really it now.&nbsp; Thank you for your confirmation -- I should have noticed \003 is not an eol myself but I jumped to conclusions. 
<br><br>Brian<br><br><div><span class="gmail_quote">On 8/21/06, <b class="gmail_sendername">Scott Laird</b> &lt;<a href="mailto:scott@sigkill.org">scott@sigkill.org</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
\003 is Control-C, which isn't a Unix line ending character.&nbsp;&nbsp;Is it<br>just this one file?<br><br><br>Scott<br><br>On 8/19/06, Brian Hutchison &lt;<a href="mailto:b.hutchison@gmail.com">b.hutchison@gmail.com</a>&gt; wrote:
<br>&gt; Is anyone else having problems with the 4.0.x code (including trunk) under<br>&gt; Windows? I'm running Windows XP SP2 and I get all sorts of weird errors. I<br>&gt; believe its related to the line endings.<br>&gt;
<br>&gt; *** example output ***<br>&gt;&nbsp;&nbsp;compile error<br>&gt; ./script/../config/../app/views/layouts/accounts.rhtml:3:<br>&gt; parse error, unexpected tIDENTIFIER, expecting kEND<br>&gt; ./script/../config/../app/views/layouts/accounts.rhtml:4:
<br>&gt; Invalid char `\003' in expression<br>&gt;<br>&gt; ./script/../config/../app/views/layouts/accounts.rhtml:4:<br>&gt; parse error, unexpected tIDENTIFIER, expecting kEND<br>&gt; **************************<br>&gt;<br>
&gt; Each and every time, editing the file in an editor (I typically use Textpad<br>&gt; &amp; RadRails) solves the problem. In other words, I just open the file add a<br>&gt; blank line, delete the blank line, then save (this to 'trick' the editor
<br>&gt; into setting the 'dirty' flag that a save is needed).&nbsp;&nbsp;This didn't happen in<br>&gt; the 2.6 code base, but I can't exactly say where things went astray.<br>&gt;<br>&gt;<br>&gt; _______________________________________________
<br>&gt; Typo-list mailing list<br>&gt; <a href="mailto:Typo-list@rubyforge.org">Typo-list@rubyforge.org</a><br>&gt; <a href="http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list">http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
</a><br>&gt;<br>&gt;<br>_______________________________________________<br>Typo-list mailing list<br><a href="mailto:Typo-list@rubyforge.org">Typo-list@rubyforge.org</a><br><a href="http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list">
http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list</a><br></blockquote></div><br>