<br>I upgraded last week to Rails 1.1.6 because of all the security warnings and it has worked OK on my blog running v1004.<br>So, I thought now might be the time to move to a new typo version.<br>On a test server with a clone of my production database, I did &quot;svn update&quot; to bring me to v1219 since I want something 
v4.0.X.<br>I also did the &quot;rake migrate RAILS_ENV=production&quot; which worked flawlessly.<br>I restarted the server having made sure all old fcgi's were gone in between stop and start.  <br>I'm using Azure to be most compatible, but Scribbish also sees the same issue.
<br>I still haven't gotten to a 4.0.X version that is completely clean for me.<br>But these two seem to be the last issues...<br><br>1. <br>When I then authenticate into blog/admin, I get the following.&nbsp; Is there possibly a gem that might be missing or something known not to migrate from 
<br><br>ActionView::TemplateError (uninitialized constant Admin::BaseHelper::TextFilter) on line #125 of app/views/admin/general/index.rhtml:<br>122:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;p class=&quot;note&quot;&gt;Typo supports a number of text filtering options.&nbsp; To add new filters, see the &quot;filters&quot; tab on the toolbar above.&lt;/p&gt;
<br>123:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;p&gt;<br>124:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;select name=&quot;setting[text_filter]&quot; id=&quot;text_filter&quot;&gt;<br>125:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;%= options_for_select text_filter_options, TextFilter.find_by_name(this_blog.text_filter) %&gt;
<br>126:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;/select&gt;<br>127:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;label for=&quot;text_filter&quot;&gt;Article filter&lt;/label&gt;<br>128:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;/p&gt;<br><br><br>2. <br>Also, there is an article that I can view in a catagory...<br>
&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.swordcery.com/blog/articles/tag/halo">http://www.swordcery.com/blog/articles/tag/halo</a><br>but not as an individual article...<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.swordcery.com/blog/articles/2006/08/13/how-to-mod-halo-pc-beginner-level-2">
http://www.swordcery.com/blog/articles/2006/08/13/how-to-mod-halo-pc-beginner-level-2</a><br>and no error is produced for that last one.&nbsp; The sidebars and rest are displayed OK.<br clear="all"><br>-- <br>Ernie<br><a href="http://www.shokk.com/blog/">
http://www.shokk.com/blog/</a>