[typo] file upload bug in typo 6.0.5.

Frederic de Villamil frederic at de-villamil.com
Tue Jun 28 09:16:15 EDT 2011

Le 28 juin 2011 à 13:44, Petri Wessman a écrit :

> Hi, I just updated to 6.0.5. (from 6.0.4.) and noticed that while everything else seems to be working fine, file uploads seem to be broken (they worked fine in 6.0.4.).
> If I go to Files and upload a file (test 20k JPG named testfile.jpg), instead of getting that file uploaded to public/files and having the thumb (public/files/thumb_testfile.jpg) generated, I get a 48-byte file named testfile.jpg which contains the following *text*:
> #<ActionDispatch::Http::UploadedFile:0xb55a2124>
> In other words, instead of saving the binary data, Typo is saving a text identifier of some sort into the file (and thumb generation of course fails).
> I can see nothing about any sort of error in the log. Does anyone else have the same problem, or is it something with my setup? I'm using ruby 1.8.7 (ruby 1.8.7 (2010-04-19 patchlevel 253) [i686-linux], MBARI 0x8770, Ruby Enterprise Edition 2010.02) on Gentoo Linux, in case it matters.
> -Petri

Hi Petri,

Thank you for reporting and filling a bug. This one will start with the current "can't reproduce yet". So I'll have to dig through this a little bit more.

Best regards,

Frédéric de Villamil
"What's mine is mine. What's yours is still unsetteled" – Go player proverb
frederic at de-villamil.com                        tel: +33 (0)6 62 19 1337
http://t37.net				             	Typo : http://typosphere.org

More information about the Typo-list mailing list