[typo] Typo Blog eMail Notification

de Villamil Frédéric frederic at de-villamil.com
Thu Apr 15 09:41:54 EDT 2010


Le 15 avr. 2010 à 15:07, Fabiano Francesconi a écrit :

> On Thu, Apr 15, 2010 at 02:39:17PM +0200, de Villamil Frédéric wrote:
>> 
>> Le 15 avr. 2010 à 13:42, Jonas Elfström a écrit :
>> 
>>> On Sat, Apr 10, 2010 at 12:36 PM, Fabiano Francesconi
>>> <fabiano.francesconi at gmail.com> wrote:
>>>> * Can Typo send a notification to me (the blog-maintainer) when an user
>>>> posts a comment?
>>> 
>>> Another solution is to subscribe to your comments feed in Google Reader.
>>> At least in older versions of Typo you could find it at
>>> http://yoursite.com/xml/rss20/comments/feed.xml
>> 
>> 
>> Hello,
>> 
>> Didn't see that thread sorry.
>> Just go into the admin, edit your profile, chose to be notified when someone is posting a comment, save.
>> 
>> And you're done.
>> 
>> In the future, I'll make this mandatory for every admin and publisher user.
>> 
>> Regards,
>> Frédéric
>> 
>> -- 
>> Frédéric de Villamil
>> "What's mine is mine. What's yours is still unsetteled" – Go player proverb
>> frederic at de-villamil.com                        tel: +33 (0)6 62 19 1337
>> http://t37.net				             	Typo : http://typosphere.org
>> 
>> _______________________________________________
>> Typo-list mailing list
>> Typo-list at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> 
> Kind of blind, here. eheh.
> Thanks for pointing that out.
> 
> I've marked two checkboxes: "Send notification messages via email" and
> "Send notification messages when comments are posted".
> 
> My email address is set into User's settings section; into Settings →
> Feedback → Source Email there's my mailbox (the same that's into User's
> settings page).
> 
> Still cannot receive emails.
> 
> I tried to take a look at the logs and the only line that makes me
> suspicious is the following one:
> 
> [SP] Scanning IP 192.168.0.254
> Sent mail to
> Completed in 1534ms (View: 50, DB: 60) | 200 OK
> 
> There's my LAN IP (and that's ok); the second lines shows an incomplete
> line (for how I see it). Seems like my email address isn't read from the
> db.
> 
> 

Please, can you tell me if your Typo is running in production or development mode?
And if your server can actually send emails ?
And does your user have an email ?


-- 
Frédéric de Villamil
"What's mine is mine. What's yours is still unsetteled" – Go player proverb
frederic at de-villamil.com                        tel: +33 (0)6 62 19 1337
http://t37.net				             	Typo : http://typosphere.org



More information about the Typo-list mailing list