[typo] feedback.rb: unexpected tASSOC

Tobias Weisserth tobias.weisserth at gmail.com
Thu Mar 26 08:36:34 EDT 2009


Hi guys,

you might want to check lines 146 and 155 in feedback.rb:

Timeout::Error => e

This seems to by incorrect syntax. At least it keeps my Mongrel from
starting up Typo:

Exiting
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:382:in
`load_without_new_constant_marking':
/home/tweisser/workspace/typo/typo/app/models/feedback.rb:146: syntax error,
unexpected tASSOC (SyntaxError)
      Timeout::Error => e
                       ^
/home/tweisser/workspace/typo/typo/app/models/feedback.rb:155: syntax error,
unexpected tASSOC
      Timeout::Error => e
                       ^
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:382:in
`load_file'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:521:in
`new_constants_in'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:381:in
`load_file'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:256:in
`require_or_load'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:427:in
`load_missing_constant'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:77:in
`const_missing'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.2.2/lib/active_support/dependencies.rb:89:in
`const_missing'
        from /home/tweisser/workspace/typo/typo/app/models/comment.rb:4
         ... 67 levels...
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/commands/server.rb:49
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`gem_original_require'
        from
/opt/ruby-enterprise-1.8.6-20090201/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`require'
        from script/server:3

cheers,

Tobias
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20090326/7fd21b8f/attachment.html>


More information about the Typo-list mailing list