[typo] [ANN] Typo 5.2 for Rails 2.2 released

Jamie Penney ruby-forum-incoming at andreas-s.net
Tue Feb 17 04:27:59 EST 2009


I am having an issue upgrading from 5.1.3. I have:
1) installed the upgraded typo gem
2) run `typo install .` in my typo directory
3) cleared the sessions with rake db:sessions:clear
4) double checked the migrations have worked with rake db:migrate

The issue I have is this: When I try log in, it tries to navigate to 
/admin/settings/update_database. This fails, and the logs contain the 
following:

Processing Admin::SettingsController#update_database (for 121.98.143.175 
at 2009-02-17 09:04:30) [GET]
  Session ID: e70ccad1ea97ae3270cfcc699458d192
Rendering template within layouts/administration
Rendering admin/settings/update_database


ActionView::TemplateError (undefined method `editor' for 
#<User:0xb67c53c4>) on line #8 of 
app/views/layouts/administration.html.erb:
5:   <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8" 
/>
6:   <title>Typo Administration:  <%= controller.controller_name 
%></title>
7:   <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
8:   <%= javascript_include_tag :fckeditor if current_user.editor == 2 
%>
9:   <%= javascript_include_tag 'quicktags' if current_user.editor == 0 
%>
10:   <%= stylesheet_link_tag "administration", "lightbox" %>
11:   <%= stylesheet_link_tag "administration_rtl" if ( 
_("Localization.rtl") == "1") %>

    vendor/rails/activerecord/lib/active_record/attribute_methods.rb:260:in 
`method_missing'
    app/views/layouts/administration.html.erb:8

Any ideas as to how to fix this?

Cheers,
Jamie
-- 
Posted via http://www.ruby-forum.com/.


More information about the Typo-list mailing list