[typo] lighttpd deployment problems

Frédéric de Villamil frederic at de-villamil.com
Sun May 25 13:51:49 EDT 2008


Le 25 mai 08 à 19:03, Joe Tyson a écrit :

> Hello,
>
> I'm trying to deploy typo with fastcgi + lighttpd but I'm running  
> into a nifty little 500 internal error. I checked the development  
> log and this is what I get:
>
> Rendering /home/modestbox/blog/vendor/rails/actionpack/lib/ 
> action_controller/templates/rescues/layout.erb (internal_server_error)
> /!\ FAILSAFE /!\  Sun May 25 09:56:33 -0700 2008
>  Status: 500 Internal Server Error
>  SQLite3::SQLException: SQL logic error or missing database: INSERT  
> INTO sessions ("updated_at", "sessid", "created_at", "data")  
> VALUES('2008-05-25 09:56:33', '19e639f9aaa611cbe63fbbc29ba66aa7',  
> '2008-05-25 09:56:33',  
> 'BAh7BiIKZmxhc2hJQzonQWN0aW9uQ29udHJvbGxlcjo6Rmxhc2g6OkZsYXNo
> SGFzaHsABjoKQHVzZWR7AA==
> ')
>
>
> If I use the webrick server or mongrel I have no problems. I've  
> poked around and can't seem to figure out exactly why it's only  
> giving me crap on this.
>
> Thanks,
> Joe

Hi,

it seems you're lacking the database. I think it's a production VS  
development issue since webrick and mongrel starts in development  
environment by default. Can you check that
1/ your environment is the good one when starting lighty ?
2/ the database exists for that environment

Regards,
Frédéric


-- 
Frédéric de Villamil
frederic at de-villamil.com                        tel: +33 (0)6 62 19 1337
http://fredericdevillamil.com             Typo : http://typosphere.org



More information about the Typo-list mailing list