[typo] Trunk DELETED my Blog folder

Kevin Williams kevwil at gmail.com
Tue Jan 1 09:31:24 EST 2008


I was running Postgres when it happened to me.

On Jan 1, 2008 1:06 AM, Frederic de Villamil <frederic at de-villamil.com> wrote:
> Hello
>
> We've noticed this bug and temporarily removed Typo 5.0.x from Rubyforge
> until we find out what really happens. We're actively working on that
> particular point to deliver a fix as soon as possible.
>
> As far as I'm concerned, I've only been able to reproduce this with sqlite,
> at very ramdom moments, and I'm not sure yet if it's a Typo or Rails issue.
> Ben, what database were you running when this happened ?
>
> Best regards,
> Frédéric
>
>
>
> Le 31 déc. 07 à 21:03, Ben Reubenstein a écrit :
>
>
> It also DELETES /tmp if you are running as a privileged user (I was testing
> something)... This is a confirmed bug via #typo added ticket to trac.
>
> On 12/31/07, Ben Reubenstein <benr at x-cr.com> wrote:
> > Hi ~
> >
> >
> > I backed everything up, svn upped (little past the 5.0 release), migrated,
> and things were working.  Tried to login to admin, and THE ENTIRE DIRECTORY
> MY BLOG WAS IN WAS DELETED.  I think the cache code has a serious bug.  My
> history shows NO commands that would have altered the files.
> >
> >
> > ~ Ben
> >
> > --
> > Ben Reubenstein
> > 303-947-0446
> > http://www.x-cr.com
>
>
>
> --
> Ben Reubenstein
> 303-947-0446
> http://www.x-cr.com _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>


More information about the Typo-list mailing list