[typo] Articles feed not working (5.0.3)?

Frederic de Villamil frederic at de-villamil.com
Thu Apr 3 10:14:25 EDT 2008


Le 2 avr. 08 à 21:01, Brad Hawkins a écrit :

> I'm new to Typo and excited about using a RoR blogging app, but I'm
> having trouble getting the articles feed to work (both comments and
> trackback seem to be working). I've tried both RSS and Atom and I've
> installed Typo several times, testing it on different blogs, but I
> always get the same error (500 Internal Server Error). I'm using
> Bluehost, if that matters. Anyway, here is the error message from the
> log:
>
>
>
> Processing XmlController#feed (for 76.91.178.49 at 2008-04-02
> 12:15:36) [GET]
>   Parameters: {"format"=>"atom10", "action"=>"feed", "type"=>"feed",
> "controller"=>"xml"}
> Completed in 0.00160 (625 reqs/sec) | Rendering: 0.00006 (3%) | DB:
> 0.00000 (0%) | 301 Moved Permanently [http://washabledryink.com/xml/atom10/feed.xml
> ]
>
>
> Processing ArticlesController#index (for 76.91.178.49 at 2008-04-02
> 12:15:37) [GET]
>   Session ID: 297c6bfad2bcbca042c813755cc3419e
>   Parameters: {"format"=>"atom", "action"=>"index",
> "controller"=>"articles"}
>
>
> ActionView::TemplateError (undefined method `name' for nil:NilClass)
> on line #10 of app/views/articles/_atom_feed.atom.builder:
> 7:   feed.generator "Typo", :uri => "http://
> www.typosphere.org", :version => '4.x'
> 8:
> 9:   atom_feed.each do |value|
> 10:     value.to_atom(feed)
> 11:   end
> 12: end
>
>

Hello,

Works for me on every installs I run. What does http://washabelydrink.com/articles.rss 
  tell you ?

Best regards
Frédéric

-- 
Frédéric de Villamil
frederic at de-villamil.com                        tel: +33 (0)6 62 19 1337
http://fredericdevillamil.com             Typo : http://typosphere.org



More information about the Typo-list mailing list