[typo] Typo 4 - Alternate Themes Won't Load

web stuff anoweb at gmail.com
Sun Aug 26 09:25:10 EDT 2007


I tried making the changes based on that article, but it didn't seem to
help.  You are probably right about the versioning changes.  Is anyone else
using Typo 4 with a theme other than Azure or Scribbish??
>
>
> thanks.
>
>
> On 8/25/07, Rodger Donaldson <rodgerd at diaspora.gen.nz> wrote:
> >
> > web stuff wrote:
> > > I am running Typo 4 and I installed two addtional themes, Hemingway
> > and
> > > Phokus.  So I have four themes, Azure (bundled with Typo install),
> > > Scribbish (bundled with Typo install), Hemingway and Phokus.
> > >
> > > If I setup to use Azure or Scribbish the blog loads fine.  If I set to
> > > use Hemingway or Phokus I get a 500 error:
> > >
> > >
> > >   Application error (Apache)
> > >
> > > Change this error message for exceptions thrown outside of an action
> > > (like in Dispatcher setups or broken Ruby code) in public/500.html
> > >
> > >
> > > Any ideas what is wrong or where I can look to find the problem?
> >
> > If they're 2.6 themes you've brought across to a 4 install, they could
> > well have compatibility problems.  You could have a look at
> > http://www.bofh.org.uk/articles/2006/04/09/scratching-an-itch to start
> > with.
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20070826/fbb7bcc7/attachment.html 


More information about the Typo-list mailing list