[typo] Flickr Plug-in Issue

Ernie Oporto ernieoporto at gmail.com
Sat Mar 25 11:02:19 EST 2006


This works OK for me after upgrading from trunk 923 to 946 - properly, this
time, with "svn update".
It also fixed my RSS sidebar problem.
Be sure to completely restart the server to see the changes, as emptying the
cache did not help.


On 3/18/06, Steve Longdo <steve.longdo at gmail.com> wrote:
>
> I had that problem for a bit.  I would recommend going and getting your
> own flickr API key ( http://www.flickr.com/services/api/key.gne ).  I did
> that and replaced the value in the environment.rb file (last line in the
> file) with my key, the flickr photos returned and the prophecy was fulfilled
> ;-P
>
> -Steve
> http://www.stevelongdo.com
>
> On 3/18/06, Chris Saylor <cwsaylor at gmail.com> wrote:
> >
> > Is anybody else having a problem with the Flickr plugin? I just
> > noticed that my pictures stopped showing up on my blog,
> > http://www.justhack.com. I'm not sure when that happened. I'm running
> > the latest trunk, 923. I looked at the plug-in and it appears that
> > @flickr isn't getting populated. I would like to know if it's just me
> > or is this a problem in general.
> >
> > Thanks,
> > Chris
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
>
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>
>


--
Ernie
http://www.shokk.com/blog/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20060325/b964f73a/attachment.htm 


More information about the Typo-list mailing list