[typo] failed migration

Ernie Oporto ernieoporto at gmail.com
Sat Mar 18 12:19:06 EST 2006


I get the error below when moving from database version 35 to 40 for trunk
version 923.
This worked fine when I tested it by just using it as a standalone, but not
when I tried migrating my existing site.
What's missing?  The site itself is not operating properly while this is not
migrated.


Processing GeneralController#migrate (for 192.168.5.104 at 2006-03-18
12:12:56) [GET]
  Parameters: {"action"=>"migrate", "controller"=>"admin/general"}
Rendering  within layouts/administration

ActionController::MissingTemplate (Missing template
/web/blog/app/views/admin/general/migrate.rhtml):
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:930:in
`assert_existance_of_template_file'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:653:in
`render_file'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:595:in
`render_with_no_layout'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/layout.rb:220:in
`render_without_benchmark'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/benchmarking.rb:53:in
`render'
    /usr/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in `measure'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/benchmarking.rb:53:in
`render'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:854:in
`perform_action_without_filters'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/filters.rb:332:in
`perform_action_without_benchmark'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/benchmarking.rb:69:in
`perform_action_without_rescue'
    /usr/lib/ruby/1.8/benchmark.rb:293:in `measure'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/benchmarking.rb:69:in
`perform_action_without_rescue'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/rescue.rb:82:in
`perform_action'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/base.rb:369:in
`process_without_session_management_support'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/session_management.rb:116:in
`process'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/dispatcher.rb:38:in
`dispatch'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:141:in
`process_request'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:53:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/fcgi-0.8.6.1/./fcgi.rb:600:in `each_cgi'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/fcgi-0.8.6.1/./fcgi.rb:597:in `each_cgi'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:52:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/fcgi_handler.rb:22:in
`process!'
    /public/dispatch.fcgi:24


--
Ernie
http://www.shokk.com/blog/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20060318/e52d9fb8/attachment.htm 


More information about the Typo-list mailing list