[typo] Archives

Ron Green ronald.green at gmail.com
Sat Jan 21 08:09:43 EST 2006


Well, mysteriously, I got up this morning and the problem is gone.
I love self-healing applications. ;-)

On 1/20/06, Ron Green <ronald.green at gmail.com> wrote:
>
> I'm sorry Scott but can you point me to where I would find "LANG="? Where
> am I running "export LANG=C" from?
>
> On 1/20/06, Scott Laird <scott at sigkill.org> wrote:
> >
> > Sounds like a locale problem.  Try making sure that you don't have a
> > LANG= environment variable.  Alternately, try doing 'export LANG=C' before
> > starting your web server.
> >
> > Scott
> >
> > On Jan 20, 2006, at 8:51 PM, Ron Green wrote:
> >
> > I just noticed under each post title it says:
> >
> > "Posted by Ron on NaN"
> >
> > I checked in admin and in the database and the dates all look correct.
> > Something is misinterpreting the names of the months.
> >
> > On 1/20/06, Ron Green <ronald.green at gmail.com> wrote:
> > >
> > > I just re-added the Archive to the sidebar and the months are
> > > appearing in another language.
> > >
> > > Any ideas?
> > >
> > > You can see here: http://rfgreen.net
> > >
> > > Build 849.
> > >
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
> >
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20060121/7e379e58/attachment.htm


More information about the Typo-list mailing list