[typo] After server reboot no pages generated any more

Bart Braem bart.braem at gmail.com
Fri Jan 13 10:34:44 EST 2006


I have found some errors in fastcgi.crash.log:
Dispatcher failed to catch:  (Interrupt)
  /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/fcgi-0.8.6.1/./fcgi.rb:597:in `each'
  /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/fcgi-0.8.6.1/./fcgi.rb:597:in `each_cgi'
  /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.14.3/lib/fcgi_handler.rb:52:in `process!'
  /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.14.3/lib/fcgi_handler.rb:22:in `process!'
  public/dispatch.fcgi:24
killed by this error
[13/Jan/2006:16:27:40 :: 12416] asked to terminate immediately
[13/Jan/2006:16:27:46 :: 14501] starting

I have found absolutely no solutions to this problem so far. Any suggestions?

Thanks for your help
Bart

On 1/13/06, Eliot Landrum <eliot at landrum.cx> wrote:
> Are you running lighttpd? Don't forget to restart it...
>
>
> On 1/13/06, Bart Braem <bart.braem at gmail.com> wrote:
> >
> > Hello,
> >
> > We had to reboot our server, which runs two typo blogs, and the blogs
> > don't work any more. The admin part gives a 404, as does every
> > dynamically generated page. Any ideas on how this can be resolved?
> >
> > Thanks for a great blog and sorry for all the help requests,
> > Bart
> > --
> > "May the source be with you"
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
>
>
>
> --
> Eliot Landrum
> eliot at landrum.cx
> http://eegah.us
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>
>


--
"May the source be with you"



More information about the Typo-list mailing list