[typo] ActiveRecordStore?

Chris Roos chris at seagul.co.uk
Thu Feb 23 10:40:48 EST 2006


Yes, it's the sessions table.  Sorry I hadn't tested earlier.

I also have a copy of trunk (revision 865) and it works fine.

Complete stab in the dark but how about checking out rails 1.0.0 from 
svn into your vendor/rails directory (to eliminate and problems in your 
gems)?

Chris


Koen Van der Auwera wrote:
> the ActiveRecordStore table that's the table "sessions" right? I got 
> that one.
> 
> Yes I migrated locally from 2.6 to latest from svn. The migration script 
> ran fine once I commented out the above mentioned line.
> 
> On 2/23/06, *Chris Roos* <chris at seagul.co.uk 
> <mailto:chris at seagul.co.uk>> wrote:
> 
>     Sounds like you might be missing the ActiveRecordStore table (at a
>     guess).  Did you run any new migrations?
> 
> 
>     Koen Van der Auwera wrote:
> 
>      > Hi,
>      >
>      > I just took the latest typo version from svn and when I try to
>     start the
>      > server (script/server) I get the following errormessage:
>      >
>      > -----------------------------------------------------------
>      > => Booting WEBrick...
>      > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-
>     1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:200:in
>      > `const_missing': uninitialized constant ActiveRecordStore
>      > (NameError)
>      > from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-
>      > 1.11.2/lib/action_controller/session_management.rb:23:in `const_get'
>      > from
>      >
>     c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2/lib/action_controller/session_management.rb:23:in
>      > `session_store='
>      > from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-
>      > 1.0.0/lib/initializer.rb:256:in `send'
>      > from
>      > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:256:in
>      > `initialize_framework_settings'
>      > from
>      >
>     c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:255:in
>     `each'
>      > from
>      > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:255:in
>      > `initialize_framework_settings'
>      > from
>      >
>     c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:252:in
>     `each'
>      > from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-
>      > 1.0.0/lib/initializer.rb:252:in `initialize_framework_settings'
>      > ... 12 levels...
>      > from
>     c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:in
>      > `require__'
>      > from c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:in
>      > `require'
>      > from
>      >
>     c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5/lib/active_support/dependencies.rb:214:in
> 
>      > `require'
>      > from script/server:3
>      > -----------------------------------------------------------
>      >
>      > It works ok if I comment out the following line:
>      > config.action_controller.session_store = :active_record_store
>      >
>      > Any idea what I'm missing here?
>      > (running locally on windows, all gems up to date)
>      >
>      > Thanks,
>      > --
>      > Koen.
>      >
>      >
>      >
>     ------------------------------------------------------------------------
> 
>      >
>      > _______________________________________________
>      > Typo-list mailing list
>      > Typo-list at rubyforge.org <mailto:Typo-list at rubyforge.org>
>      > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> 
>     _______________________________________________
>     Typo-list mailing list
>     Typo-list at rubyforge.org <mailto:Typo-list at rubyforge.org>
>     http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> 
> 
> 
> 
> -- 
> Koen.
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list



More information about the Typo-list mailing list