[typo] ActiveRecordStore?

Koen Van der Auwera kvanderauwera at gmail.com
Thu Feb 23 09:17:08 EST 2006


the ActiveRecordStore table that's the table "sessions" right? I got that
one.

Yes I migrated locally from 2.6 to latest from svn. The migration script ran
fine once I commented out the above mentioned line.

On 2/23/06, Chris Roos <chris at seagul.co.uk> wrote:
>
> Sounds like you might be missing the ActiveRecordStore table (at a
> guess).  Did you run any new migrations?
>
>
> Koen Van der Auwera wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I just took the latest typo version from svn and when I try to start the
> > server (script/server) I get the following errormessage:
> >
> > -----------------------------------------------------------
> > => Booting WEBrick...
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5
> /lib/active_support/dependencies.rb:200:in
> > `const_missing': uninitialized constant ActiveRecordStore
> > (NameError)
> > from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-
> > 1.11.2/lib/action_controller/session_management.rb:23:in `const_get'
> > from
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.2
> /lib/action_controller/session_management.rb:23:in
> > `session_store='
> > from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-
> > 1.0.0/lib/initializer.rb:256:in `send'
> > from
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:256:in
> > `initialize_framework_settings'
> > from
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:255:in
> `each'
> > from
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:255:in
> > `initialize_framework_settings'
> > from
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.0.0/lib/initializer.rb:252:in
> `each'
> > from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-
> > 1.0.0/lib/initializer.rb:252:in `initialize_framework_settings'
> > ... 12 levels...
> > from c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:in
> > `require__'
> > from c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/loadpath_manager.rb:5:in
> > `require'
> > from
> > c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.2.5
> /lib/active_support/dependencies.rb:214:in
> > `require'
> > from script/server:3
> > -----------------------------------------------------------
> >
> > It works ok if I comment out the following line:
> > config.action_controller.session_store = :active_record_store
> >
> > Any idea what I'm missing here?
> > (running locally on windows, all gems up to date)
> >
> > Thanks,
> > --
> > Koen.
> >
> >
> > ------------------------------------------------------------------------
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>



--
Koen.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20060223/77cf0c0d/attachment.htm


More information about the Typo-list mailing list