[typo] trying to use proxy on apache 2.0

Warner Onstine warnero at gmail.com
Fri Dec 1 12:28:28 EST 2006


Ok, so I got this working (was missing more proxy modules), but now my
images aren't loading, but the stylesheet is.

What am I supposed to put in the canonical server url box?

-warner

On 11/30/06, Warner Onstine <warnero at gmail.com> wrote:
> No, I didn't do that originally, but I have now and I can hit
> myserver.com:4997/blog, but hitting myserver.com/blog still returns a
> 403.
>
> -warner
>
> On 11/30/06, Steve Lenti <stevelenti at 3pop.com> wrote:
> > On 11/30/06, Warner Onstine <warnero at gmail.com> wrote:
> > > Hi all,
> > > After getting things setup I'm having some issues setting up the proxy
> > > stuff. Since I didn't want to setup a virtual host for my blog I
> > > decided to set up my proxying like this:
> > >
> > > ProxyRequests Off
> > >   <Proxy *>
> > >     Order deny,allow
> > >     Allow from all
> > >   </Proxy>
> > >
> > >   ProxyPass /blog http://localhost:4997
> > >   ProxyPassReverse /blog http://localhost:4997
> > >   ProxyPreserveHost On
> > >
> > > but, when I hit my /blog directory I get a 403 forbidden message. Any
> > > ideas on what I'm not setting up correctly?
> > >
> > > I did do some searching through the archives and there is a link to a
> > > tutorial on the ror wiki that is down right now.
> >
> >
> > Did you do
> > typo config blog url-prefix=/blog
> >
> > if you did then you need ...
> >
> > ProxyPass /blog http://localhost:4997/blog
> > ProxyPassReverse /blog http://localhost:4997/blog
> >
> > -Steve
> > http://youdummy.net/blog
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
>


More information about the Typo-list mailing list