[typo] test failed while attempting to install

Juan Alvarez alce at mac.com
Sat Aug 5 04:58:49 EDT 2006


I just downloaded typo gem 4.0 and  installed typo on mac osx 10.4.7
I receive the following message:

  Cleaning out Typo's cache
Running tests.  This may take a minute or two
***** Tests failed *****
** Please run 'rake test' by hand in your install directory.
** Report problems to the Typo mailing list.
***** Tests failed *****
Starting Typo on port 4674

I then ran the tests manually and these were the results:

1) Error:
ActiveRecord::StatementInvalid: TypeError: no implicit conversion  
from nil to integer: PRAGMA table_info(notifications)
2) Failure:
test_create(Admin::ContentControllerTest) [./test/functional/admin/ 
<1> expected but was

3) Error:
NoMethodError: You have a nil object when you didn't expect it!
The error occured while evaluating nil.publish!

4) Failure:
test_new(Admin::PagesControllerTest) [./test/functional/admin/ 
response is not a redirection to all of the options supplied  
(redirection is <{:action=>"show", :id=>0}>), difference: <{:id=>19}>

5) Error:
ActiveRecord::RecordNotFound: Couldn't find Article with ID=0
6) Error:
ActiveRecord::RecordNotFound: Couldn't find Article with ID=0
7) Error:
ActiveRecord::RecordNotFound: Couldn't find Article with ID=0

206 tests, 766 assertions, 2 failures, 7 errors
rake aborted!
Test failures

Is there something wrong whith the app or am i doing something wrong?

Thank you

More information about the Typo-list mailing list