[typo] Live search - no results

phil phil at cryer.us
Fri Apr 7 12:18:57 EDT 2006


I'm not getting any results with Live Search, I'm running trunk - have done all my migrations successfully (thanks to the advice on the list to downgrade rake to 0.7.0).  Here I search for 'bsd', which should give a bunch of results, but instead shows nothing:


Processing LiveController#search (for 199.249.176.251 at 2006-04-07 11:14:53) [POST]
  Parameters: {"action"=>"search", "controller"=>"live"}
Rendering live/search
Completed in 0.00961 (104 reqs/sec) | Rendering: 0.00488 (50%) | DB: 0.00080 (8%) | 200 OK [http://fak3r.com/live/search]


Processing LiveController#search (for 199.249.176.251 at 2006-04-07 11:14:56) [POST]
  Parameters: {"fr"=>"", "action"=>"search", "controller"=>"live"}
Rendering live/search
Completed in 0.00955 (104 reqs/sec) | Rendering: 0.00499 (52%) | DB: 0.00099 (10%) | 200 OK [http://fak3r.com/live/search]


Processing LiveController#search (for 199.249.176.251 at 2006-04-07 11:14:57) [POST]
  Parameters: {"freebsd"=>"", "action"=>"search", "controller"=>"live"}
Rendering live/search
Completed in 0.00941 (106 reqs/sec) | Rendering: 0.00468 (49%) | DB: 0.00097 (10%) | 200 OK [http://fak3r.com/live/search]


== However ==

If I hit 'Return' while still in the live search box, the page refreshes, and all of a sudden I have all of my 'bsd' result articles on the page.  

P
-- 
http://fak3r.com - you dont have to kick it



More information about the Typo-list mailing list