[typo] Cannot update/add sidebars in trunk

Chris Saylor cwsaylor at gmail.com
Thu Apr 6 17:28:05 EDT 2006


I'm still getting a missing template error in the log. It's this one

app/views/admin/sidebar/set_active.rhtml

Is anybody else getting this?

Thanks,
Chris

On 4/6/06, phil <phil at cryer.us> wrote:
>
>
> On Wed, 5 Apr 2006 21:17:05 -0500, phil <phil at cryer.us> wrote:
> > On Wed, 05 Apr 2006 20:12:49 -0400, Paul Hart <mail at paulhart.ca> wrote:
> >> I've seen that Chris Saylor has posted the this issue too, but I'd like
> >> to add my +1 on this; I'm seeing exactly the same problem.
> >>
> >> Also, during the migration my existing sidebar content was lost; I had
> >> two static sidebars and their content was replaced with 'body'.
> >
> > I had this as well, I added a 'Static' bar back in, it didn't take, but
> > when I got back onto the site the OLD 'Static' was there!
>
> And as a followup, as this has happened during a couple of migrations for me, I now have a /pages/sidebar page so I can easily recreate my old sidebar if it gets lost.
>
> P
>
> >
> > P
> >
> >> I'm running r997.
> >> _______________________________________________
> >> Typo-list mailing list
> >> Typo-list at rubyforge.org
> >> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> > --
> > http://fak3r.com - you dont have to kick it
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> --
> http://fak3r.com - you dont have to kick it
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>



More information about the Typo-list mailing list