[typo] With trunk, can no longer login as Admin

Phil Cryer phil at cryer.us
Wed Apr 5 15:27:12 EDT 2006


On Wed, 5 Apr 2006 14:22:47 -0500, "Steve Longdo" <steve.longdo at gmail.com> wrote:
> You might try clearing out the sessions table.  Not sure if that is the
> problem or not.
> 
> Trying run: rake purge_sessions_table
> 
> and see if that clears up your problems :-)


[phil at pepe:~/websites/fak3r/typo-svn-trunk]$ rake --trace purge_sessions_table
(in /mnt/backup/pepe/home/phil/websites/fak3r/typo-svn-trunk)
** Invoke purge_sessions_table (first_time)
rake aborted!
Don't know how to build task 'db:sessions:recreate'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1449:in `[]'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:364:in `invoke_prerequisites'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:999:in `each'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:363:in `invoke_prerequisites'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:356:in `invoke'
/usr/local/lib/ruby/1.8/thread.rb:135:in `synchronize'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:350:in `invoke'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1906:in `run'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/lib/rake.rb:1906:in `run'
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.1/bin/rake:7
/usr/local/bin/rake:18
[phil at pepe:~/websites/fak3r/typo-svn-trunk]$




> 
> On 4/5/06, Phil Cryer <phil at cryer.us> wrote:
>>
>> ** Ok, I did 'gem install rake' and it got me 0.7.1, and now 'rake
>> migrate' works - thanks.  Sorry if this is an OS question and not a Typo
>> question - but FreeBSD only has 0.6.2 available in ports [
>> http://www.freshports.org/devel/rubygem-rake/], which is where I
> installed
>> it from, what do I mess up if I install it via gem?  Thanks
>>
>> Thanks again Steve for the solution Steve.
>>
>>
>> ** I still have the issue of not being able to login on the site - so I
>> can't admin it, add articles, etc.  log/production.log in Typo (I ****'d
> out
>> the passwd) shows:
>>
>> Processing AccountsController#login (for 199.249.176.251 at 2006-04-05
>> 13:14:20) [POST]
>>   Session ID: 89eeda5439f5f7259d464b736e5cf645
>>   Parameters: {"user_login"=>"fak3r", "action"=>"login",
>> "controller"=>"accounts", "user_password"=>"******", "login"=>"Login
> »"}
>> Rendering  within layouts/accounts
>> Rendering accounts/login
>> Completed in 0.01557 (64 reqs/sec) | Rendering: 0.00735 (47%) | DB:
>> 0.00310 (19%) | 200 OK [http://fak3r.com/accounts/login]
>>
>> Meanwhile Apache says:
>> 199.249.176.251 - - [05/Apr/2006:13:15:59 -0500] "POST /accounts/login
>> HTTP/1.1" 200 1468 "htt
>> p://fak3r.com/accounts/login" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1;
>> en-US; rv:1.8) Gecko/2
>> 0060321 Firefox/2.0a1"
>>
>> no access errors - or any others found.
>>
>> P
>>
>>
>> On Wed, 5 Apr 2006 12:42:14 -0500, "Steve Longdo"
> <steve.longdo at gmail.com>
>> wrote:
>> > You need a newer version of rake 0.70.
>> >
>> > On 4/5/06, Phil Cryer <phil at cryer.us> wrote:
>> >>
>> >> On Wed, 5 Apr 2006 08:52:02 -0700, Kevin Ballard <kevin at sb.org>
> wrote:
>> >> > Can you run `rake --trace migrate`?
>> >> >
>> >>
>> >> Sure, sorry I didn't do that before:
>> >>
>> >> [10:59:27] [root at pepe ../fak3r/typo-svn-trunk]# rake --trace migrate
>> >> (in /mnt/backup/pepe/home/phil/websites/fak3r/typo-svn-trunk)
>> >> rake aborted!
>> >> undefined method `namespace' for main:Object
>> >> ./vendor/rails/railties/lib/tasks/databases.rake:1
>> >> ./vendor/rails/railties/lib/tasks/rails.rb:4
>> >> ./vendor/rails/railties/lib/tasks/rails.rb:4
>> >> /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in
>> >> `require'
>> >> ./Rakefile:10
>> >> /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/lib/rake.rb:1379:in
>> >> `load_rakefile'
>> >> /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/lib/rake.rb:1448:in
> `run'
>> >> /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/bin/rake:7
>> >> /usr/local/bin/rake:18
>> >> [10:59:33] [root at pepe ../fak3r/typo-svn-trunk]#
>> >>
>> >>
>> >> P
>> >>
>> >> > On Apr 5, 2006, at 8:00 AM, phil wrote:
>> >> >
>> >> >> [phil at pepe:~/websites/fak3r/typo-svn-trunk]$ rake migrate
>> >> >> (in /mnt/backup/pepe/home/phil/websites/fak3r/typo-svn-trunk)
>> >> >> rake aborted!
>> >> >> undefined method `namespace' for main:Object
>> >> >> ./Rakefile:10
>> >> >> [phil at pepe:~/websites/fak3r/typo-svn-trunk]$
>> >> >
>> >> >
>> >>
>> >> _______________________________________________
>> >> Typo-list mailing list
>> >> Typo-list at rubyforge.org
>> >> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>> >>
>> >
>> >
>>
>> _______________________________________________
>> Typo-list mailing list
>> Typo-list at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> 
> 



More information about the Typo-list mailing list