[typo] With trunk, can no longer login as Admin

Steve Longdo steve.longdo at gmail.com
Wed Apr 5 15:22:47 EDT 2006


You might try clearing out the sessions table.  Not sure if that is the
problem or not.

Trying run: rake purge_sessions_table

and see if that clears up your problems :-)

On 4/5/06, Phil Cryer <phil at cryer.us> wrote:
>
> ** Ok, I did 'gem install rake' and it got me 0.7.1, and now 'rake
> migrate' works - thanks.  Sorry if this is an OS question and not a Typo
> question - but FreeBSD only has 0.6.2 available in ports [
> http://www.freshports.org/devel/rubygem-rake/], which is where I installed
> it from, what do I mess up if I install it via gem?  Thanks
>
> Thanks again Steve for the solution Steve.
>
>
> ** I still have the issue of not being able to login on the site - so I
> can't admin it, add articles, etc.  log/production.log in Typo (I ****'d out
> the passwd) shows:
>
> Processing AccountsController#login (for 199.249.176.251 at 2006-04-05
> 13:14:20) [POST]
>   Session ID: 89eeda5439f5f7259d464b736e5cf645
>   Parameters: {"user_login"=>"fak3r", "action"=>"login",
> "controller"=>"accounts", "user_password"=>"******", "login"=>"Login »"}
> Rendering  within layouts/accounts
> Rendering accounts/login
> Completed in 0.01557 (64 reqs/sec) | Rendering: 0.00735 (47%) | DB:
> 0.00310 (19%) | 200 OK [http://fak3r.com/accounts/login]
>
> Meanwhile Apache says:
> 199.249.176.251 - - [05/Apr/2006:13:15:59 -0500] "POST /accounts/login
> HTTP/1.1" 200 1468 "htt
> p://fak3r.com/accounts/login" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1;
> en-US; rv:1.8) Gecko/2
> 0060321 Firefox/2.0a1"
>
> no access errors - or any others found.
>
> P
>
>
> On Wed, 5 Apr 2006 12:42:14 -0500, "Steve Longdo" <steve.longdo at gmail.com>
> wrote:
> > You need a newer version of rake 0.70.
> >
> > On 4/5/06, Phil Cryer <phil at cryer.us> wrote:
> >>
> >> On Wed, 5 Apr 2006 08:52:02 -0700, Kevin Ballard <kevin at sb.org> wrote:
> >> > Can you run `rake --trace migrate`?
> >> >
> >>
> >> Sure, sorry I didn't do that before:
> >>
> >> [10:59:27] [root at pepe ../fak3r/typo-svn-trunk]# rake --trace migrate
> >> (in /mnt/backup/pepe/home/phil/websites/fak3r/typo-svn-trunk)
> >> rake aborted!
> >> undefined method `namespace' for main:Object
> >> ./vendor/rails/railties/lib/tasks/databases.rake:1
> >> ./vendor/rails/railties/lib/tasks/rails.rb:4
> >> ./vendor/rails/railties/lib/tasks/rails.rb:4
> >> /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in
> >> `require'
> >> ./Rakefile:10
> >> /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/lib/rake.rb:1379:in
> >> `load_rakefile'
> >> /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/lib/rake.rb:1448:in `run'
> >> /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.6.2/bin/rake:7
> >> /usr/local/bin/rake:18
> >> [10:59:33] [root at pepe ../fak3r/typo-svn-trunk]#
> >>
> >>
> >> P
> >>
> >> > On Apr 5, 2006, at 8:00 AM, phil wrote:
> >> >
> >> >> [phil at pepe:~/websites/fak3r/typo-svn-trunk]$ rake migrate
> >> >> (in /mnt/backup/pepe/home/phil/websites/fak3r/typo-svn-trunk)
> >> >> rake aborted!
> >> >> undefined method `namespace' for main:Object
> >> >> ./Rakefile:10
> >> >> [phil at pepe:~/websites/fak3r/typo-svn-trunk]$
> >> >
> >> >
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Typo-list mailing list
> >> Typo-list at rubyforge.org
> >> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >>
> >
> >
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20060405/925c0eea/attachment-0001.htm 


More information about the Typo-list mailing list