[typo] Feeds

Koen Van der Auwera kvanderauwera at gmail.com
Thu Dec 8 03:17:10 EST 2005


Yep, that's correct, the guid in my feed switches between
http://atog.be/blabla and http://www.atog.be/blabla

So basically if I make sure everyone uses the same feed-url everything
should be fine (for now)

On 12/8/05, Peter Donald <peter.j.donald at gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> On 12/8/05, Trejkaz <trejkaz at trypticon.org> wrote:
> > > > When using an aggregator, everytime I post a new article, all the
> > > > articles in my feed appear to be new, although they're not.
> > > >
> > > > This is pretty annoying since one reader says he's getiting all my
> > > > posts 2 or 3 times.
> > > >
> > > > Any ideas? Anyone else noticed this?
> > > >
> > > > (I'm running 2.6.0 - stable)
> > >
> > > Which feed reader are they using?
> >
> > I see this in Akregator and Thunderbird also.  Thunderbird has a long-standing
> > bug with doing this to many sites so I didn't think much of it, but I admit
> > that it's odd to see it happen in Akregator.
>
> I get his on occasion due to the way that the feeds generate the urls
> for each entry. Sometimes they will generate using the ip address and
> sometimes with the host name so a url for a feed may alternate between
>
> <guid>http://www.realityforge.org/articles/2005/12/02/validations-for-non-activerecord-model-objects</guid>
>
> and
>
>
> <guid>http://131.172.40.169/articles/2005/12/02/validations-for-non-activerecord-model-objects</guid>
>
> I have been meaning to go in and fix that by supplying host but
> haven't got around to it ;) Not sure if that helps.
>
> --
> Cheers,
>
> Peter Donald
>
> Blog: http://www.RealityForge.org
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>


--
Koen.



More information about the Typo-list mailing list