[typo] Jabber issue in Build 764

Scott Laird scott at sigkill.org
Sun Dec 4 23:04:28 EST 2005


Can you describe your 'users' table?  Migration #32 *should* have  
added this field.  On the other hand, you're certainly not the only  
person complaining about similar problems, so I'm not sure what's up.


Scott

On Dec 4, 2005, at 2:43 PM, Ernie Oporto wrote:

> After an upgrade to build 764 from the trunk, I am seeing this  
> error message when trying to add a new User.  Not a showstopper,  
> but thought someone would like to know, and to make sure that I'm  
> not screwing anything up myself.  Of course, that's what happens  
> when you live on the bleeding edge of recent non-release builds.  
> =)  Everything else works nicely.
>
>
> ActionView::TemplateError (undefined method `jabber' for #<User: 
> 0x408a7360>) on
> line #17 of app/views/admin/users/_form.rhtml:14: </p>
> 15: <p>16: <label for="user_jabber">Jabber:</label> <small>(this  
> can be blank)</small><
> br/>17: <%= text_field 'user', 'jabber'  %>
> 18: </p>19: <p>
> 20:   <label for="user_password">Password:</label><br />
>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord- 1.13.0.2969/lib/ 
> active_record/base.rb:1497:in `method_missing'
>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.0.2969/lib/ 
> action_view/helpers/f
> orm_helper.rb:254:in `value_before_type_cast'
>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack- 1.11.0.2969/lib/ 
> action_view/helpers/form_helper.rb:168:in `to_input_field_tag'
>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.0.2969/lib/ 
> action_view/helpers/form_helper.rb:76:in `text_field'
>
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20051204/d86bf3b2/attachment.htm


More information about the Typo-list mailing list