[typo] Jabber issue in Build 764

Ernie Oporto ernieoporto at gmail.com
Sun Dec 4 17:43:16 EST 2005


After an upgrade to build 764
<http://typo.leetsoft.com/trac/changeset/764>from the trunk, I am
seeing this error message when trying to add a new
User.  Not a showstopper, but thought someone would like to know, and to
make sure that I'm not screwing anything up myself.  Of course, that's what
happens when you live on the bleeding edge of recent non-release builds. =)
Everything else works nicely.


ActionView::TemplateError (undefined method `jabber' for #<User:0x408a7360>)
on
line #17 of app/views/admin/users/_form.rhtml:14: </p>
15: <p>16: <label for="user_jabber">Jabber:</label> <small>(this can be
blank)</small><
br/>17: <%= text_field 'user', 'jabber'  %>
18: </p>19: <p>
20:   <label for="user_password">Password:</label><br />
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-1.13.0.2969/lib/active_record/base.rb:1497:in
`method_missing'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.0.2969
/lib/action_view/helpers/f
orm_helper.rb:254:in `value_before_type_cast'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.0.2969/lib/action_view/helpers/form_helper.rb:168:in
`to_input_field_tag'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.11.0.2969/lib/action_view/helpers/form_helper.rb:76:in
`text_field'
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20051204/3cd5a1e2/attachment.htm


More information about the Typo-list mailing list