[typo] ActionView::TemplateError

Rida Al Barazi ralbarazi at gmail.com
Wed Aug 31 19:22:18 EDT 2005


 Hi 
I installed typo in a subdomain, and it's working fine with WEBrick and cgi, but once I change into FastCGI it's not working, I checked fastcgi crash log and it says nothin but: 

I cheched the production log and here is the error it shows: Processing Base#index (for at Thu Sep 01 03:00:29 GST 2005) 

  Parameters: {"action"=>"index", "controller"=>"articles", "page"=>nil} 

ActionView?::TemplateError? (undefined method `+' for nil:NilClass?) on line #7 of /../../$ 4: <title><%= page_title %></title> 5: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> 6: <%= meta_tag 'ICBM', config_value(:geourl_location) %> 7: <link rel="EditURI" type="application/rsd+xml" title="RSD" href="<%= server_url_fo$ 8: <%= auto_discovery_link_tag :rss, :controller => 'xml', :action => 'rss' %> 9: <%= stylesheet_link_tag "/stylesheets/theme/azure" %> 10: <%= stylesheet_link_tag "/stylesheets/theme/local" %> 

    /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/request.rb:183:in `host_with_port' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/url_rewriter.rb:24:in `rewrite_url' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/url_rewriter.rb:11:in `rewrite' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:440:in `url_for' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/helpers/url_helper.rb:12:in `send' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/helpers/url_helper.rb:12:in `url_for' .config/..//app/helpers/application_helper.rb:47:in `server_url_for' (erb):7:in `evaluate_locals' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/base.rb:272:in `evaluate_locals' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/base.rb:283:in `rhtml_render' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/base.rb:208:in `send' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/base.rb:208:in `render_template' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_view/base.rb:173:in `render_file' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/layout.rb:214:in `render_without_bench$ /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/benchmarking.rb:25:in `render' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/benchmarking.rb:25:in `measure' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/benchmarking.rb:25:in `render' .config/../app/controllers/articles_controller.rb:59:in `error' .config/../app/controllers/articles_controller.rb:175:in `rescue_action_in_public' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/rescue.rb:33:in `rescue_action' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/rescue.rb:106:in `perform_action' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:356:in `send' /gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/base.rb:356:in `process' /gems/rails-0.13.1/lib/dispatcher.rb:32:in `dispatch' /gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:144:in `process_request' /gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:64:in `process!' /gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:55:in `each_cgi' /gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:55:in `process!' /gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:21:in `process!' public/dispatch.fcgi:26 

Any Ideas? 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20050901/6c28279a/attachment.htm


More information about the Typo-list mailing list