[typo] /admin default users, how to login?

Dick Davies rasputnik at gmail.com
Thu Aug 11 11:03:47 EDT 2005


Sounds like you were somehow using the test db in production mode. 

Check your database.yml and change it to two different dbs if that's
the case, otherwise the
next time you run rake you'll be in trouble.

On 11/08/05, bitrocker <rocknroll at bitrocker.com> wrote:
> i just dropped all the tables and ran the mysql.sql again... now, when
> i call typo i get a sign up and setup page. do know what was wrong before,
> i had some users like bob in my db. anyway, works now. thanks
> 
> 
> Am 11.08.2005 16:00 Uhr schrieb "Scott Laird" unter <scott at sigkill.org>:
> 
> >
> > On Aug 11, 2005, at 6:06 AM, bitrocker wrote:
> >> hi, first of all: i'm new to ruby, new to typo and new to linux :)
> >> anyway:
> >> hi all. nevertheless i managed to install typo on my root server
> >> (even if
> >> it's still running on webrick and not on apache) and now i want to
> >> login in
> >> via /admin ... but i can't the passwords for the default users or a
> >> way to
> >> create new users. help please. thanks: lars
> >
> > There isn't a default user; it should prompt you for a username and
> > password when you access the website.
> >
> > However, there's a minor bug--the auto-signup doesn't work if you try
> > to access /admin directly.  So just go to http://my.blog.whatever/
> > and see if you get redirected to the signup page.
> >
> >
> > Scott
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> 
> 
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>



More information about the Typo-list mailing list