[typo] 'string not matched' and other problems with Typo 2.5.2

Hammed Malik hammed at gmail.com
Wed Aug 10 20:29:29 EDT 2005


I'm using MySQL and am seeing the problem in dev mode.

On 8/10/05, Scott Laird <scott at sigkill.org> wrote:
> 
> Is it DB specific? I'm seeing it with Postgres.
> 
> Personally, I'd guess that it's a Rails issue, but I can't see *any*
> reference to "string not matched" WRT rails.
> 
> 
> Scott
> 
> On Aug 10, 2005, at 5:14 PM, Kevin Ballard wrote:
> 
> > I *think* I've seen it on my website in production mode, but I'm
> > not certain, it could have been with WEBrick in Development mode. I
> > know I've seen it several times, and I believe at least once was in
> > production.
> >
> > On Aug 10, 2005, at 5:40 PM, Scott Laird wrote:
> >
> >
> >> In general, deleting all sessions from the DB is the only fix that
> >> I've seen for this. I've been bitten by it several times, but
> >> *only* when using Webrick, and I believe only in development
> >> mode. I've never seen it happen on Apache on my production site.
> >>
> >
> > --
> > Kevin Ballard
> > kevin at sb.org
> > http://www.tildesoft.com
> > http://kevin.sb.org
> >
> > _______________________________________________
> > Typo-list mailing list
> > Typo-list at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> >
> 
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
> 



-- 
Hammed Malik
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/typo-list/attachments/20050810/514ad7ec/attachment.htm


More information about the Typo-list mailing list