[typo] Re: Routing errors

Scott Laird scott at sigkill.org
Wed Aug 10 09:43:36 EDT 2005


/stylesheets/administration.css is a real file, and doesn't go  
through Rails at all.  Look in public/stylesheets/administration.css.

If it's missing, then something's wrong with your Typo install.  I'd  
recommend grabbing Typo 2.5.3 and giving it another try--2.5.3 fixes  
a couple bugs and re-adds public/.htaccess, which was missing from  
the 2.5.2 release.


Scott

On Aug 10, 2005, at 6:01 AM, Kris Kaido wrote:

> Hi again,
>
> I saw that my routes.rb mentions this :
>
> <snip>
>   map.connect '/stylesheets/theme/:filename',
>     :controller => 'theme', :action => 'stylesheets'
>   map.connect '/javascript/theme/:filename',
>     :controller => 'theme', :action => 'javascript'
>   map.connect '/images/theme/:filename',
>     :controller => 'theme', :action => 'images'
> </snip>
>
> And errors mention "/stylesheets", "/javascript" and "/images" without
> the "theme" subdirectory.
>
> Do I have to add some static default routes ? Should my hosting
> provider (Dreamhost) be configured for this to work out-of-the-box ?
>
> Thanks,
>
> Kris.
>
> On 8/10/05, Kris Kaido <typouser at gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I just set up a new Typo installation, all seems fine, except that I
>> get a lot of routing errors like these :
>>
>> <snip>
>> ActionController::RoutingError (Recognition failed for
>> "/stylesheets/administration.css"):
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/ 
>> action_controller/routing.rb:444:in
>> `recognition_failed'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/ 
>> action_controller/routing.rb:434:in
>> `recognize!'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/dispatcher.rb: 
>> 32:in `dispatch'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 144:in
>> `process_request'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 64:in
>> `process!'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 55:in
>> `each_cgi'
>>     /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each'
>>     /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 55:in
>> `process!'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 21:in
>> `process!'
>>     dispatch.fcgi:24
>>
>>
>>
>>
>> Processing Base#index (for 194.7.114.130 at Wed Aug 10 03:57:04  
>> PDT 2005)
>>   Parameters: {}
>>
>>
>> ActionController::RoutingError (Recognition failed for
>> "/javascripts/prototype.js"):
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/ 
>> action_controller/routing.rb:444:in
>> `recognition_failed'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/ 
>> action_controller/routing.rb:434:in
>> `recognize!'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/dispatcher.rb: 
>> 32:in `dispatch'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 144:in
>> `process_request'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 64:in
>> `process!'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 55:in
>> `each_cgi'
>>     /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each'
>>     /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 55:in
>> `process!'
>>     /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb: 
>> 21:in
>> `process!'
>>     dispatch.fcgi:24
>> </snip>
>>
>> And indedd when I'm going to the admin interface, it comes without
>> style and javascripts because it doesn't find it apparently.
>> Do I have to change something in routes.rb ? It's the default from
>> Typo 2.5.2 ...
>>
>> Any help will be greatly appreciated !
>>
>> Thanks,
>>
>> Kris.
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Typo-list mailing list
> Typo-list at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/typo-list
>



More information about the Typo-list mailing list