[typo] Routing errors

Kris Kaido typouser at gmail.com
Wed Aug 10 07:14:23 EDT 2005


Hi,

I just set up a new Typo installation, all seems fine, except that I
get a lot of routing errors like these :

<snip>
ActionController::RoutingError (Recognition failed for
"/stylesheets/administration.css"):
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/routing.rb:444:in
`recognition_failed'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/routing.rb:434:in
`recognize!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/dispatcher.rb:32:in `dispatch'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:144:in
`process_request'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:64:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:55:in
`each_cgi'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:55:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:21:in
`process!'
    dispatch.fcgi:24




Processing Base#index (for 194.7.114.130 at Wed Aug 10 03:57:04 PDT 2005)
  Parameters: {}


ActionController::RoutingError (Recognition failed for
"/javascripts/prototype.js"):
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/routing.rb:444:in
`recognition_failed'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-1.9.1/lib/action_controller/routing.rb:434:in
`recognize!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/dispatcher.rb:32:in `dispatch'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:144:in
`process_request'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:64:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:55:in
`each_cgi'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each'
    /usr/lib/ruby/1.8/fcgi.rb:597:in `each_cgi'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:55:in
`process!'
    /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-0.13.1/lib/fcgi_handler.rb:21:in
`process!'
    dispatch.fcgi:24
</snip>

And indedd when I'm going to the admin interface, it comes without
style and javascripts because it doesn't find it apparently.
Do I have to change something in routes.rb ? It's the default from
Typo 2.5.2 ...

Any help will be greatly appreciated !

Thanks,

Kris.



More information about the Typo-list mailing list