[rspec-users] undefined method `run_all' for []:Array

Andy Lindeman alindeman at gmail.com
Thu Feb 7 13:22:49 UTC 2013


Yes. It should be fixed. If you upgrade and still get the error, let us
know!

On Thursday, February 7, 2013, Doug Livesey wrote:

> David Chelimsky wrote in post #971870:
> > On Sun, Jan 2, 2011 at 5:42 AM, Kristian Mandrup <kmandrup at gmail.com<javascript:;>
> >
> > wrote:
> >> I'm using the latest ruby 1.9.3-head and recently whenever I run rspec
> >> (2.2+) I get the following error:
> >>
> >> I have seen others have run into this issue, but to resolve it just
> >> rolled back to a previous version of rspec or it there a better way?
> >
> > Better is to wait to upgrade to the next version of rspec that fixes the
> > bug:
> >
> > https://github.com/rspec/rspec-core/issues/closed#issue/258
> >
> > To be released as part of rspec-core-2.4 within the next day or so.
> >
> > Cheers,
> > David
>
> I guess this isn't fixed? I'm having the same error, and the version of
> rspec that installs is 2.0.1
> Unless I'm missing something obvious?
>
> --
> Posted via http://www.ruby-forum.com/.
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org <javascript:;>
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>


-- 
Sent from a mobile device. Please excuse the brevity and top reply.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20130207/5cb5249f/attachment-0001.html>


More information about the rspec-users mailing list