[rspec-users] issue with running of following code

Ankita ankita.gupta at adslot.com
Tue Mar 20 22:45:57 UTC 2012


I am running by going into specific file folder on command prompt and
writing ruby file_name.rb to run it...

On Mar 20, 10:01 pm, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
> On Mon, Mar 19, 2012 at 11:53 PM, Ankita <ankita.gu... at adslot.com> wrote:
> > I am trying to run following file, it does nothing and even does not
> > give any error message.. not sure what is the problem.
>
> How are you running it?
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> > require "rubygems"
> > require 'watir-webdriver'
> > require "rspec"
>
> > describe "ASP TEST Suite" do
> >  before(:all) do
> >    client = Selenium::WebDriver::Remote::Http::Default.new
> >        client.timeout = 230 # seconds – default is 60
> >        profile = Selenium::WebDriver::Firefox::Profile.new
> >        driver = Selenium::WebDriver.for(:ff, {:http_client =>
> > client, :profile => profile})
> >        $b = Watir::Browser.new(driver)
> >  end
> > it "first" do
> >        puts "test"
> > end
> >   after(:all) do
> >    $b.close
> >  end
> > end
> > _______________________________________________
> > rspec-users mailing list
> > rspec-us... at rubyforge.org
> >http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users


More information about the rspec-users mailing list