[rspec-users] Autotest missing specs, not missed in rake spec

ericindc ericmilford at gmail.com
Thu Mar 17 13:05:05 EDT 2011


On Mar 17, 12:58 pm, ericindc <ericmilf... at gmail.com> wrote:
> I've included the output from running my specs with rake spec and
> autotest.  I've restarted autotest several times to no avail.  For
> some reason, autotest is missing the newsroom_blog_post specs.  Any
> idea how to resolve this?  I'd like to continue using autotest, but
> not if specs are going to be missed.
>
> Thanks.
>
> AUTOFEATURE=true autotest
> --------------------------------------------------------------------------- -----
>
> /Users/em/.rvm/rubies/ruby-1.8.7-p302/bin/ruby -rrubygems -S /Users/
> em/.rvm/gems/ruby-1.8.7-p302 at backend/gems/rspec-core-2.5.1/bin/rspec --
> tty '/Users/em/Development/backend/spec/models/newsroom_spec.rb' '/
> Users/em/Development/backend/spec/models/editor_spec.rb' '/Users/em/
> Development/backend/spec/controllers/admin/
> restricted_controller_spec.rb' '/Users/em/Development/backend/spec/
> controllers/admin/base_controller_spec.rb' '/Users/em/Development/
> backend/spec/models/newsroom_post_spec.rb' '/Users/em/Development/
> backend/spec/models/author_spec.rb' '/Users/em/Development/backend/
> spec/controllers/admin/newsrooms_controller_spec.rb'
> ......................
>
> Finished in 0.82257 seconds
> 22 examples, 0 failures
>
> /Users/em/.rvm/rubies/ruby-1.8.7-p302/bin/ruby /Users/em/.rvm/gems/
> ruby-1.8.7-p302 at backend/gems/cucumber-0.10.0/bin/cucumber --format
> progress --format rerun --out /var/folders/5h/
> 5hatSIPsEqCokSxuQQxJJFvNiLY/-Tmp-/autotest-
> cucumber20110317-37693-147w41x-0
> Using the default profile...
> .........
>
> 2 scenarios (2 passed)
> 7 steps (7 passed)
> 0m0.584s
>
> rake spec
> --------------------------------------------------------------------------- -----
>
> /Users/em/.rvm/rubies/ruby-1.8.7-p302/bin/ruby -S bundle exec rspec ./
> spec/controllers/admin/base_controller_spec.rb ./spec/controllers/
> admin/newsrooms_controller_spec.rb ./spec/controllers/admin/
> restricted_controller_spec.rb ./spec/models/author_spec.rb ./spec/
> models/editor_spec.rb ./spec/models/newsroom_blog_post_spec.rb ./spec/
> models/newsroom_post_spec.rb ./spec/models/newsroom_spec.rb
> ............................
>
> Finished in 1.21 seconds
> 28 examples, 0 failures
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users


I've had this problem before and have double checked some of the
possible concerns mention in this thread. http://www.ruby-forum.com/topic/216382

I am running Rails 3.0.5 on OS X with the following RSpec files
installed.


rspec (2.5.0)
rspec-core (2.5.1)
rspec-expectations (2.5.0)
rspec-mocks (2.5.0)
rspec-rails (2.5.0)



$ ls -l app/models/

157 Mar 17 12:44 author.rb
241 Mar 17 11:50 editor.rb
194 Mar 17 11:30 newsroom.rb
540 Mar 17 12:45 newsroom_blog_post.rb
146 Mar 17 12:21 newsroom_post.rb

$ ls -l spec/models/

156 Mar 17 12:44 author_spec.rb
401 Mar 17 11:50 editor_spec.rb
490 Mar 17 12:40 newsroom_blog_post_spec.rb
189 Mar 17 12:20 newsroom_post_spec.rb
150 Mar 17 11:30 newsroom_spec.rb




More information about the rspec-users mailing list