[rspec-users] autospec on rails keep rerunning on failed case, and never stop.

Nori Hamamoto norisuke3 at gmail.com
Mon Jan 17 14:14:47 EST 2011


I've removed my ~/.autotest, but the same problem keep happening.
I originally used this file to configure it to connect to growl, so the
growl has not shown up on my Mac's screen, but autospec in my console is
keep repeating  the test until I make the test success.

Nori

On Mon, Jan 17, 2011 at 3:07 PM, Nori Hamamoto <norisuke3 at gmail.com> wrote:

> Hi Edward,
>
> Thank you for your reply.
> I tried your suggestion put those configuration you mentioned in my
> .autotest file and now my .autotest is like this:
>
> require 'autotest/growl'
>
> Autotest.add_hook :initialize do |at|
>   # Ignore files in tmp/
>   at.add_exception %r%^\./tmp%
> end
>
> but the same problem has happend to me.
> Nori
>
>
> On Mon, Jan 17, 2011 at 11:34 AM, Edward Monical-Vuylsteke <
> solrane.altari at gmail.com> wrote:
>
>> Have you configured your .autotest file with an Autotest hook?
>>
>> This is from the cucumber Autotest Integration, but, I'm not certain if
>> its appropriate for Rails 1.3.3
>>
>> Autotest.add_hook :initialize do |at|
>>
>>
>>   # Ignore files in tmp/
>>   at.add_exception %r%^\./tmp%
>> end
>>
>> I was running into the same issue myself.
>>
>> On Fri, Jan 14, 2011 at 10:31 AM, Nori Hamamoto <norisuke3 at gmail.com>wrote:
>>
>>> Additionally, this problem doesn't happen when I use autospec on simple
>>> ruby rb file, but only happens with rails.
>>>
>>>
>>> On Fri, Jan 14, 2011 at 12:29 PM, Nori Hamamoto <norisuke3 at gmail.com>wrote:
>>>
>>>> Hi there,
>>>>
>>>> I met a problem when I'm using RSpec(1.3.0) on rails.
>>>> I installed rspec(1.3.1) and rspec-rails(1.3.3) installed through rails
>>>> script/plugin install from github.
>>>>
>>>> I run autospec at $RAILS_ROOT, and if the test goes successful, it's no
>>>> problem, but once I get failed case, it keep running the test repeatedly and
>>>> never stop.
>>>> I'm using MacOSX, so I'm configured it connecting to Growl to show the
>>>> test result. Therefore, the failed indication on growl is also shown up
>>>> repeatedly until I stop autspec process.
>>>>
>>>> All configuration I did is that I made .autotest file on ~ directory,
>>>> and put the following one line in it.
>>>>
>>>> require 'autotest/growl'
>>>>
>>>> Also, I installed RSpec using gem intall to my Mac.
>>>>
>>>> Do you have any idea?
>>>>
>>>> Thank you,
>>>> Nori
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> rspec-users mailing list
>>> rspec-users at rubyforge.org
>>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> "Nothing great can be done without small steps."
>>
>> ---
>> Edward Monical-Vuylsteke
>>
>>
>> _______________________________________________
>> rspec-users mailing list
>> rspec-users at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20110117/d1bab9ee/attachment.html>


More information about the rspec-users mailing list