[rspec-users] Sudden rspec problem

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Sun Jan 16 19:14:27 EST 2011


On Jan 16, 2011, at 4:47 PM, Rich Price wrote:

> I was using rspec 2.4.0 to test some code
> and it was working fine then suddenly I get
> 
> rich at richlaptop2:~/Documents/fakemap/rspec$ rspec block.rb
> /usr/lib/ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `gem_original_require': ../code/fmutil.rb:145: class/module name must be CONSTANT (SyntaxError)
> 	from /usr/lib/ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in `require'
> 	from /home/rich/Documents/fakemap/rspec/block.rb:1
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/configuration.rb:387:in `load'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/configuration.rb:387:in `load_spec_files'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/configuration.rb:387:in `map'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/configuration.rb:387:in `load_spec_files'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/command_line.rb:18:in `run'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/runner.rb:55:in `run_in_process'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/runner.rb:46:in `run'
> 	from /var/lib/gems/1.8/gems/rspec-core-2.4.0/lib/rspec/core/runner.rb:10:in `autorun'
> 	from /var/lib/gems/1.8/rspec:19
> rich at richlaptop2:~/Documents/fakemap/rspec$
> 
> This is for code that was ENTIRELY unchanged
> from a previous successful test.
> 
> Now any use that I make of rspec produces these errors!
> 
> Has anyone seen behavior like this?
> Is theis a known bug with rspec?

What's on line 1 of block.rb?


More information about the rspec-users mailing list