[rspec-users] Autospec doing nothing

Rodrigo Flores mail at rodrigoflores.org
Fri May 28 23:26:23 EDT 2010


I discovered the solution

I have to put this on the .autotest file

http://pastie.textmate.org/982730

On Sun, May 9, 2010 at 09:56, Rodrigo Flores <mail at rodrigoflores.org> wrote:

> Ops
>
> I searched on the list archive and I found a topic from a month ago about
> this. My ZenTest version is 4.3.1
>
> My .autotest file is in my ~ and contains only
> require "autotest/growl"
>
> rake spec is running succesfully.
>
> On Sun, May 9, 2010 at 09:45, Rodrigo Flores <mail at rodrigoflores.org>wrote:
>
>> Hi
>>
>> When I run autospec on a rails project I get nothing.
>>
>> flores at Suomi(9:41)~/Code/Sabbre/camisa10 % autospec
>> (Not running features.  To run features in autotest, set
>> AUTOFEATURE=true.)
>> (Not running features.  To run features in autotest, set
>> AUTOFEATURE=true.)
>> loading autotest/rails_rspec
>> style: RailsRspec
>>
>>
>>
>> --------------------------------------------------------------------------------
>>
>> (a bunch of blank lines)
>>
>> flores at Suomi(9:41)~/Code/Sabbre/camisa10 %
>>
>>
>> Any ideas ?
>>
>> My Operating System is Mac OS X Snow Leopard, my ruby is 1.8.7.
>>
>> Rspec: 1.3.0
>> Rspec-Rails: 1.3.2
>> autotest: 4.2.9
>> autotest-growl : 0.2.4, 0.2.3
>> autotest-rails: 4.1.0
>>
>>
>> --
>> ===================
>> Rodrigo L. M. Flores
>> Computer Science Msc. Student - IME - USP
>> Computer Science Degree - IME - USP
>> Homepage (en): http://www.rodrigoflores.org
>> Blog (pt-BR): http://blog.rodrigoflores.org
>> Linux User # : 351304
>> Jabber: im at rodrigoflores.org
>>
>
>
>
> --
> ===================
> Rodrigo L. M. Flores
> Computer Science Msc. Student - IME - USP
> Computer Science Degree - IME - USP
> Homepage (en): http://www.rodrigoflores.org
> Blog (pt-BR): http://blog.rodrigoflores.org
> Linux User # : 351304
> Jabber: im at rodrigoflores.org
>



-- 
===================
Rodrigo L. M. Flores
Computer Science Msc. Student - IME - USP
Computer Science Degree - IME - USP
Homepage (en): http://www.rodrigoflores.org
Blog (pt-BR): http://blog.rodrigoflores.org
Linux User # : 351304
Jabber: im at rodrigoflores.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20100529/0297b455/attachment.html>


More information about the rspec-users mailing list