[rspec-users] Rails 3, Rspec 2, Autotest

Scott Woods scott.a.woods at gmail.com
Sun May 9 09:43:32 EDT 2010


I get a slightly different error when following the gist. Here is my
error, in case the extra data point helps:

$ autotest
loading autotest/rails_rspec_rspec2
Error loading Autotest style autotest/rails_rspec_rspec2 (no such file
to load -- autotest/rails_rspec_rspec2). Aborting.

Note the extra "rspec" in the path that it's trying to load.

Here is some more info about my environment:

woods at beidleheimer ~/src/git/example $ gem list rspec

*** LOCAL GEMS ***

rspec (2.0.0.beta.8, 1.3.0, 1.2.9, 1.2.8, 1.2.6, 1.2.2, 1.2.0, 1.1.9,
1.1.3, 1.1.0)
rspec-core (2.0.0.beta.8)
rspec-expectations (2.0.0.beta.8)
rspec-mocks (2.0.0.beta.8)
rspec-rails (1.3.2, 1.2.9, 1.2.7.1, 1.2.6, 1.2.2, 1.2.0, 1.1.9)
woods at beidleheimer ~/src/git/example $ gem list rails

*** LOCAL GEMS ***

rails (3.0.0.beta3, 2.3.5, 2.3.4, 2.3.3, 2.3.2, 2.2.2, 2.1.2, 2.1.1,
2.1.0, 2.0.4, 2.0.2, 2.0.1, 1.2.3)
woods at beidleheimer ~/src/git/example $ ruby --version
ruby 1.8.7 (2009-06-12 patchlevel 174) [i686-darwin10]


On Apr 17, 10:42 am, Tim Riendeau <t... at wanlord.com> wrote:
> I am having similar issue getting this working. I am running rails3.beta3 with ruby 1.8.7. I followedhttp://gist.github.com/365816and I get the following:
>
> loading autotest/rails_rspec2
> Autotest style autotest/rails_rspec2 doesn't seem to exist. Aborting.
>
> I uninstalled and reinstalled the ZenTest & autotest gems with no luck. The same thing occurs in other rails3 apps.
>
> Any help would be much appreciated
>
> --Tim
>
> On Apr 15, 2010, at 11:40 AM, Mark Pittillo wrote:
>
> > Trying to set up a Rails 3 project with RSpec and Autotest.  I followed
> > these steps exactly:
>
> >http://gist.github.com/365816
>
> > But when I start up autotest, I get:
>
> > $ autotest
> > loading autotest/rails
> > style: Rails
>
> > instead of:
>
> > $ autotest
> > loading autotest/rails_rspec2
> > style: RailsRspec2
>
> > And autotest doesn't seem to do anything.  Any idea what's happening?
> > I'm using Ruby 1.9.2-head in rvm.  Relevant gems:
>
> > autotest (4.2.9)
> > autotest-rails (4.1.0)
> > rspec (2.0.0.beta.6)
> > rspec-core (2.0.0.beta.6)
> > rspec-expectations (2.0.0.beta.6)
> > rspec-mocks (2.0.0.beta.6)
> > rspec-rails (2.0.0.beta.6)
> > ZenTest (4.3.1)
>
> > Thanks a lot for any help.
> > Mark
> > --
> > Posted viahttp://www.ruby-forum.com/.
> > _______________________________________________
> > rspec-users mailing list
> > rspec-us... at rubyforge.org
> >http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>
>
>
>  smime.p7s
> 5KViewDownload
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users


More information about the rspec-users mailing list