[rspec-users] Rake spec failure in beta.13

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Thu Jun 24 23:49:30 EDT 2010


On Jun 24, 2010, at 10:36 PM, geetarista wrote:
> On Jun 24, 8:21 pm, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
>> On Thu, Jun 24, 2010 at 10:12 PM, geetarista <geetari... at gmail.com> wrote:
>> 
>>> On Jun 24, 7:10 pm, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
>>>> On Jun 24, 2010, at 2:24 PM, geetarista wrote:
>> 
>>>>> On Jun 24, 12:03 pm, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
>>>>>> On Jun 24, 2010, at 1:23 PM, geetarista wrote:
>> 
>>>>>>> I just upgraded to beta.13 and I'm running into an issue where when I
>>>>>>> run 'rake spec', I get an 'uninitialized constant Comment' error.
>>>>>>> Comment is the first model (alphabetically) in my project.  If I
>>>>>>> switch back to beta.12, it works.  If I use 'spec .' and not 'rake
>>>>>>> spec', it also works.
>> 
>>>>>>> Environment: Rails master, Mongoid master.
>> 
>>>>>> Did you run 'bundle update'?
>>>>> I did both 'bundle install' and 'bundle update'.
>> 
>>>> Did you upgrade rails as well? rspec-rails-2.0.0.beta.13 only works with rails-3.0.0.beta4.
>> 
>>> I'm using Rails master.
>> 
>> I'm at a loss. Please run "rake spec --trace" and post the full backtrace.
> Here's the backtrace and the spec file: http://gist.github.com/452355
> 
> Also, if I delete that spec file, it just goes to the next
> alphabetical file and gives the same error for that model name.

What's in spec_helper.rb? The backtace makes It look as though the rails framework is not loaded.


More information about the rspec-users mailing list