[rspec-users] Problems running RSpec 2 with autotest/autospec

Michelle Pace lists at ruby-forum.com
Thu Dec 9 00:22:32 EST 2010


Kristian Mandrup wrote in post #917121:
> As of beta.4, you’ll have to do add this configuration manually. Just
> create an autotest directory in the root of your project, put the
> following statement in ./autotest/discover.rb:
>
> Autotest.add_discovery { "rspec2" }


Hi Kristian (or anyone who can shed some light on this),

I have followed the above instructions but to no avail. Looking at the
output of my command prompt below is there something obvious I am doing
incorrectly in getting autospec to work? I really would appreciate any
suggestions.

Thank-you in advance,
Michelle


C:\DEVELOPMENT\twits>cat autotest/discover.rb
Autotest.add_discovery { “rspec2” }

C:\DEVELOPMENT\twits>ruby -v
ruby 1.9.2p0 (2010-08-18) [i386-mingw32]

C:\DEVELOPMENT\twits>gem list—local
  * LOCAL GEMS
autotest (4.4.6)
bundler (1.0.7)
diff-lcs (1.1.2)
git (1.2.5)
jeweler (1.5.1)
minitest (1.6.0)
rake (0.8.7)
rdiscount (1.6.5)
rdoc (2.5.8)
redcar (0.9.1)
rspec (2.2.0)
rspec-core (2.2.1)
rspec-expectations (2.2.0)
rspec-mocks (2.2.0)
rubyzip (0.9.4)
ZenTest (4.4.1)

C:\DEVELOPMENT\twits>autospec
**********************************************************
REMOVAL NOTICE: you are using behaviour that has been
removed from rspec-2.

    * The ‘autospec’ command is no longer supported.
    * Please use ‘autotest’ insted.

This message will be removed from a future version of rspec
**********************************************************

-- 
Posted via http://www.ruby-forum.com/.


More information about the rspec-users mailing list