[rspec-users] Autotest doesn't load up rspec (rspec2, rails3, ruby 1.9.2)

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Wed Aug 18 09:31:20 EDT 2010


On Aug 18, 2010, at 8:28 AM, David Chelimsky wrote:

> On Aug 18, 2010, at 3:56 AM, Nils Riedemann wrote:
> 
>> 
>> On 18 Aug., 07:29, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
>>> On Aug 17, 2010, at 3:18 AM, Nils Riedemann wrote:
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>>> Hi there,
>>> 
>>>> When i run `rspec --drb spec` everything works fine. Yet, when i want
>>>> to use `autotest` it outputs the following:
>>> 
>>>>   ~/code/ffr[master]% autotest
>>>>   /Users/nilsriedemann/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-rc2/lib/ruby/1.9.1/
>>>> rubygems.rb:1051: warning: method redefined; discarding old gem
>>>>   <internal:gem_prelude>:15: warning: previous definition of gem was
>>>> here
>>>>   loading autotest/rails
>>> 
>>>> The contents of my ./autotest/discover.rb:
>>> 
>>>>   Autotest.add_discovery { "rspec2" }
>>>>   Autotest.add_discovery { "rails" }
>>> 
>>>> (btw: `autospec` does not work at all… but that's a different story i
>>>> think.)
>>> 
>>> Autospec is gone. Seehttp://blog.davidchelimsky.net/2010/03/15/rspec-2-and-autotest/.
>>> 
>>> Have you installed the autotest-rails gem? What's in your Gemfile?
>>> 
>>> _______________________________________________
>>> rspec-users mailing list
>>> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>> 
>> I have autotest-rails (4.1.0) installed. My Gemfile:
>> 
>> source 'http://rubygems.org'
>> 
>> gem 'rails', '3.0.0.rc'
>> 
>> # Bundle edge Rails instead:
>> # gem 'rails', :git => 'git://github.com/rails/rails.git'
>> 
>> gem 'mysql'
>> # gem 'sqlite3-ruby', :require => 'sqlite3'
>> 
>> # Use unicorn as the web server
>> # gem 'unicorn'
>> 
>> # Deploy with Capistrano
>> gem 'capistrano'
>> 
>> # To use debugger
>> # gem 'ruby-debug'
>> 
>> # Bundle the extra gems:
>> # gem 'bj'
>> # gem 'nokogiri', '1.4.1'
>> # gem 'sqlite3-ruby', :require => 'sqlite3'
>> # gem 'aws-s3', :require => 'aws/s3'
>> gem "geokit", '>= 1.5.0'
>> 
>> # Bundle gems for the local environment. Make sure to
>> # put test-only gems in this group so their generators
>> # and rake tasks are available in development mode:
>> group :development, :test do
>> gem 'rspec', ">= 2.0.0.beta.18"
>> gem 'rspec-rails', ">= 2.0.0.beta.18"
>> gem 'factory_girl_rails'
>> gem 'shoulda'
>> gem 'spork'
>> gem 'webrat'
>> end
>> 
>> group :test do
>> gem 'rspec', ">= 2.0.0.beta.18"
>> gem 'rspec-rails', ">= 2.0.0.beta.18"
>> gem 'factory_girl_rails'
>> gem 'shoulda'
>> gem 'spork'
>> gem 'webrat'
>> end
> 
> I don't think this is the source of your issue, but why do you have all of the testing related gems duplicated? Also, beta 18 doesn't work with rails-3.0.0.rc, so that should say ">= 2.0.0.beta.19"
> 
> As for this issue, I'm not sure what else is up. Is anybody else on this list having a similar issue?

FYI - I've been able to reproduce the issue - but I'm not sure what the problem is yet and I'm off for the day. Would you mind posting this as an issue to github? http://github.com/rspec/rspec-rails/issues.

Cheers,
David


More information about the rspec-users mailing list