[rspec-users] Autotest doesn't load up rspec (rspec2, rails3, ruby 1.9.2)

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Wed Aug 18 09:28:43 EDT 2010


On Aug 18, 2010, at 3:56 AM, Nils Riedemann wrote:

> 
> On 18 Aug., 07:29, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
>> On Aug 17, 2010, at 3:18 AM, Nils Riedemann wrote:
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>>> Hi there,
>> 
>>> When i run `rspec --drb spec` everything works fine. Yet, when i want
>>> to use `autotest` it outputs the following:
>> 
>>>    ~/code/ffr[master]% autotest
>>>    /Users/nilsriedemann/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-rc2/lib/ruby/1.9.1/
>>> rubygems.rb:1051: warning: method redefined; discarding old gem
>>>    <internal:gem_prelude>:15: warning: previous definition of gem was
>>> here
>>>    loading autotest/rails
>> 
>>> The contents of my ./autotest/discover.rb:
>> 
>>>    Autotest.add_discovery { "rspec2" }
>>>    Autotest.add_discovery { "rails" }
>> 
>>> (btw: `autospec` does not work at all… but that's a different story i
>>> think.)
>> 
>> Autospec is gone. Seehttp://blog.davidchelimsky.net/2010/03/15/rspec-2-and-autotest/.
>> 
>> Have you installed the autotest-rails gem? What's in your Gemfile?
>> 
>> _______________________________________________
>> rspec-users mailing list
>> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
> 
> I have autotest-rails (4.1.0) installed. My Gemfile:
> 
> source 'http://rubygems.org'
> 
> gem 'rails', '3.0.0.rc'
> 
> # Bundle edge Rails instead:
> # gem 'rails', :git => 'git://github.com/rails/rails.git'
> 
> gem 'mysql'
> # gem 'sqlite3-ruby', :require => 'sqlite3'
> 
> # Use unicorn as the web server
> # gem 'unicorn'
> 
> # Deploy with Capistrano
> gem 'capistrano'
> 
> # To use debugger
> # gem 'ruby-debug'
> 
> # Bundle the extra gems:
> # gem 'bj'
> # gem 'nokogiri', '1.4.1'
> # gem 'sqlite3-ruby', :require => 'sqlite3'
> # gem 'aws-s3', :require => 'aws/s3'
> gem "geokit", '>= 1.5.0'
> 
> # Bundle gems for the local environment. Make sure to
> # put test-only gems in this group so their generators
> # and rake tasks are available in development mode:
> group :development, :test do
>  gem 'rspec', ">= 2.0.0.beta.18"
>  gem 'rspec-rails', ">= 2.0.0.beta.18"
>  gem 'factory_girl_rails'
>  gem 'shoulda'
>  gem 'spork'
>  gem 'webrat'
> end
> 
> group :test do
>  gem 'rspec', ">= 2.0.0.beta.18"
>  gem 'rspec-rails', ">= 2.0.0.beta.18"
>  gem 'factory_girl_rails'
>  gem 'shoulda'
>  gem 'spork'
>  gem 'webrat'
> end

I don't think this is the source of your issue, but why do you have all of the testing related gems duplicated? Also, beta 18 doesn't work with rails-3.0.0.rc, so that should say ">= 2.0.0.beta.19"

As for this issue, I'm not sure what else is up. Is anybody else on this list having a similar issue?


More information about the rspec-users mailing list