[rspec-users] Autotest does not start

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Thu Aug 12 16:13:52 EDT 2010


On Aug 12, 2010, at 3:08 PM, Don French wrote:

> The helper file does not have anything in it as of right now. It had
> the the old
>  #begin
> #  require 'spec'
> #rescue LoadError
> #  require 'rubygems' unless Config['NO_RUBYGEMS']
> #  gem 'rspec'
> #  require 'spec'
> #end
> from rspec 1.3.0
> 
> Now it is empty.

I can't find it, but I could swear there was a bug report about empty spec files causing rspec to not output anything. Try putting some code in there and see what happens.



> This project was generated via newgem.
> 
> I want to upgrade to rspec2 and ruby 1.9.2.  Doing it in stages
> currently 1.9.1.
> 
> Don French
> 
> On Aug 12, 8:21 am, Ashley Moran <ashley.mo... at patchspace.co.uk>
> wrote:
>> On 12 Aug 2010, at 08:27, Don French wrote:
>> 
>>> under bundler bundle exec autotest  standalone autotest both within
>>> the project directory and there is a spec subdirectory with the spec
>>> in them.
>> 
>> What happens when you run `rspec spec`?
>> 
>> What is in your spec_helper.rb file?
>> 
>> What is the output of `find spec`?
>> 
>> That's all I can think of asking right now...
>> 
>> --http://www.patchspace.co.uk/http://www.linkedin.com/in/ashleymoran
>> 
>> _______________________________________________
>> rspec-users mailing list
>> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users



More information about the rspec-users mailing list