[rspec-users] Rails 3, Rspec 2, Autotest

Michael Guterl mguterl at gmail.com
Sun Apr 18 12:52:29 EDT 2010


On Sun, Apr 18, 2010 at 12:30 PM, Michael Guterl <mguterl at gmail.com> wrote:
> On Sat, Apr 17, 2010 at 11:10 AM, David Chelimsky <dchelimsky at gmail.com> wrote:
>> On Apr 17, 2010, at 9:42 AM, Tim Riendeau wrote:
>>
>> I am having similar issue getting this working. I am running rails3.beta3
>> with ruby 1.8.7. I followed http://gist.github.com/365816 and I get the
>> following:
>>
>> loading autotest/rails_rspec2
>> Autotest style autotest/rails_rspec2 doesn't seem to exist. Aborting.
>>
>> I uninstalled and reinstalled the ZenTest & autotest gems with no luck. The
>> same thing occurs in other rails3 apps.
>>
>> Any help would be much appreciated
>>
>>
>> I just modified the gist slightly. It looks like rubygems won't find
>> rspec-rails-2.0.0.beta.7 if we ask for ">= 2.0.0.beta". Anyhow, if I follow
>> the setup in http://gist.github.com/365816, it works for me with ruby 1.8.7.
>>
> Using 1.9.2-head and following the steps in the updated gist I am
> seeing the same behavior that Mark is reporting.
>
> michaelguterl at carini ~/code/example$ autotest
> loading autotest/rails
> style: Rails
>
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
This looks to be a bug with autotest and 1.9.2 as I was able to get
everything working fine with 1.8.7.

>From within the project directory in 1.8.7

Autotest.autodiscover # => ["rails", "rspec2"]

from within the project directory in 1.9.2

Autotest.autodiscover # => ["rails"]

Best,
Michael Guterl


More information about the rspec-users mailing list