[rspec-users] Rails 3, Rspec 2, Autotest

Tim Riendeau tim at wanlord.com
Sat Apr 17 10:42:19 EDT 2010


I am having similar issue getting this working. I am running rails3.beta3 with ruby 1.8.7. I followed http://gist.github.com/365816 and I get the following:

loading autotest/rails_rspec2
Autotest style autotest/rails_rspec2 doesn't seem to exist. Aborting.

I uninstalled and reinstalled the ZenTest & autotest gems with no luck. The same thing occurs in other rails3 apps.

Any help would be much appreciated

--Tim

On Apr 15, 2010, at 11:40 AM, Mark Pittillo wrote:

> Trying to set up a Rails 3 project with RSpec and Autotest.  I followed
> these steps exactly:
> 
> http://gist.github.com/365816
> 
> But when I start up autotest, I get:
> 
> $ autotest
> loading autotest/rails
> style: Rails
> 
> instead of:
> 
> $ autotest
> loading autotest/rails_rspec2
> style: RailsRspec2
> 
> And autotest doesn't seem to do anything.  Any idea what's happening?
> I'm using Ruby 1.9.2-head in rvm.  Relevant gems:
> 
> autotest (4.2.9)
> autotest-rails (4.1.0)
> rspec (2.0.0.beta.6)
> rspec-core (2.0.0.beta.6)
> rspec-expectations (2.0.0.beta.6)
> rspec-mocks (2.0.0.beta.6)
> rspec-rails (2.0.0.beta.6)
> ZenTest (4.3.1)
> 
> 
> Thanks a lot for any help.
> Mark
> -- 
> Posted via http://www.ruby-forum.com/.
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/pkcs7-signature
Size: 3814 bytes
Desc: not available
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20100417/0e160356/attachment-0001.bin>


More information about the rspec-users mailing list