[rspec-users] Can't run specs after upgrading gems... get 0 tests, 0 assertions...

Len Smith ignu.smith at gmail.com
Sun Oct 4 11:42:26 EDT 2009


Yeah, I figured out it was from upgrading test/unit.  Remove the 2.X
test/unit gem and you should be fine.


On Sun, Oct 4, 2009 at 6:55 AM, Paco Guzman <lists at ruby-forum.com> wrote:

> David Chelimsky wrote:
> > On Tue, Sep 29, 2009 at 9:37 PM, ignu <ignu.smith at gmail.com> wrote:
> >> � � � �from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> >> active_support/dependencies.rb:158:in `require'
> >> `gem_original_require'
> >> � � � �from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
> >> `require'
> >> � � � �from /Library/Ruby/Gems/1.8/gems/activesupport-2.3.4/lib/
> >> active_support/dependencies.rb:158:in `require'
> >> � � � �from /Users/ignu/code/surveighor/spec/spec_helper.rb:6
> >
> > What versions of rails, rspec and rspec-rails were you using
> > successfully before you did this upgrade? Did you run "script/generate
> > rspec"? Were you seeing test/unit output before the upgrade?
>
> I have the same problem
>
> I'm using
>  Rails 2.3.4 in vendor/rails
>  Rspec 1.2.8
>  Rspec-Rails 1.2.7.1
>
> I load the rspec libraries in the test.rb file
>  config.gem "rspec", :version => '1.2.8', :lib => 'spec'
>  config.gem "rspec-rails", :version => '1.2.7.1', :lib => false
>
> If I execute: "rake spec" in the console I got:
>  anything
> If I execute: "RAILS_ENV=test rake spec" in the console I got:
>  Loaded suite /usr/local/bin/rake
>  Started
>
>
>  Finished in 0.000149 seconds.
>
>  0 tests, 0 assertions, 0 failures, 0 errors, 0 pendings, 0 omissions,
> 0  notifications
>
> I added some puts commands in my user_spec.rb file and I've noticed that
> the rspec "it" blocks aren't executed.
>
> Any idea what happens?
>
> Thanks
>
>
> --
> Posted via http://www.ruby-forum.com/.
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20091004/48d7ddbb/attachment.html>


More information about the rspec-users mailing list