[rspec-users] autospec not detecting new files

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Fri Nov 20 12:57:16 EST 2009


On Fri, Nov 20, 2009 at 7:25 AM, Andy Koch <andy.koch at pc-doctor.com> wrote:

> On Nov 19, 10:22 pm, Stephen Eley <sfe... at gmail.com> wrote:
> > On Fri, Nov 20, 2009 at 1:02 AM, Andy Koch <andy.k... at pc-doctor.com>
> wrote:
> >
> > > I have a project where autospec is not adding new files to it's test
> > > list.
> >
> > Autotest (which autospec is really just a wrapper around) builds its
> > file list when it initializes.  After that its looping is pretty
> > specific.
> >
> > If you want to refresh it with all new changes, you can hit CTRL-C any
> > time and it'll start again from scratch.
> >
> > --
> > Have Fun,
> >    Steve Eley (sfe... at gmail.com)
> >    ESCAPE POD - The Science Fiction Podcast Magazine
> >    http://www.escapepod.org
> Yes, unfortunately that's the problem I'm experiencing.
>
> Ctl-C isn't refreshing to find the new files.  I stop completely and
> restart and still no luck.  I've added (for a Rails app) a new
> controller and helper spec file and they only run if I "spec ..." or
> "rake spec".
>

What are the names and paths to these files?


> autospec (autotest) seems stuck on it's current file list - almost as
> if it has a file cache somewhere that isn't getting refreshed
>

RSpec maintains no cache for this. Autotest does maintain a temporary cache
(of sorts), but CTRL-C has always worked for me to refresh it.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20091120/60c268e9/attachment.html>


More information about the rspec-users mailing list