[rspec-users] Error executing specs using Ruby 1.9.1p243 and RSpec 1.2.9

Conrad Taylor conradwt at gmail.com
Sun Nov 8 02:35:53 EST 2009


David, I'm still seeing the issue.  Thus, here's a transcript of my
activity:

http://pastie.org/688639

-Conrad

On Nov 4, 2:28 pm, David Chelimsky <dchelim... at gmail.com> wrote:
> On Tue, Nov 3, 2009 at 7:25 AM, Conrad Taylor <conra... at gmail.com> wrote:
> > Hi, 'rake spec' failed to run on Ruby 1.9.1p243 and RSpec 1.2.9.
>
> Hi Conrad,
>
> If this was a problem in the gem, it is now fixed:
>
> $ rvm 1.9.1
> $ which ruby
> /Users/david/.rvm/ruby-1.9.1-p243/bin/ruby
> $ rake spec
> ...
> 1522 examples, 0 failures, 2 pending
>
> Cheers,
> David
>
>
>
> > I'm
> > getting the following error message when I run the specs:
>
> > /opt/local/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rspec-1.2.9/spec/spec/runner/
> > option_parser_spec.rb:21:in `block (2 levels) in <top (required)>':
> > wrong number of arguments (0 for 1) (ArgumentError)
>
> > After analyzing the error message, it appears that "use_fakefs" method
> > on lines 21 and 522 of the
>
> > option_parser_spec.rb
>
> > should take an argument.
>
> > -Conrad
>
> > _______________________________________________
> > rspec-users mailing list
> > rspec-us... at rubyforge.org
> >http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-us... at rubyforge.orghttp://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users


More information about the rspec-users mailing list