[rspec-users] Problem running autotest in rails 2.3

Bjorn Boulder bornboulder77 at gmail.com
Sun Mar 22 01:27:05 EDT 2009


People,

I'm trying to run autotest on rails 2.3

I get a NoMethodError.

Here is what I see:

Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$
Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$ autotest
loading autotest/rails_rspec
./vendor/plugins/rspec/lib/autotest/rspec.rb:24:in `initialize': undefined
method `failed_results_re=' for #<Autotest::RailsRspec:0x1205b88>
(NoMethodError)
        from
/pt/r1/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.8.0/lib/autotest.rb:126:in `new'
        from
/pt/r1/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.8.0/lib/autotest.rb:126:in `run'
        from /pt/r1/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.8.0/bin/autotest:48
        from /pt/r1/bin/autotest:19:in `load'
        from /pt/r1/bin/autotest:19
Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$
Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$

Here is info about my rails:


Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$
Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$
Sat Mar 21 20:47 /b/tmp/myfc23 maco$ script/about
About your application's environment
Ruby version              1.8.7 (i686-darwin9.6.2)
RubyGems version          1.3.1
Rack version              1.0 bundled
Rails version             2.3.2
Active Record version     2.3.2
Action Pack version       2.3.2
Active Resource version   2.3.2
Action Mailer version     2.3.2
Active Support version    2.3.2
Application root          /b/tmp/myfc23
Environment               development
Database adapter          sqlite3
Database schema version   2
Sat Mar 21 20:51 /b/tmp/myfc23 maco$

Here is a list of my gems:

*** LOCAL GEMS ***

actionmailer (2.3.2, 2.2.2)
actionpack (2.3.2, 2.2.2)
activerecord (2.3.2, 2.2.2)
activeresource (2.3.2, 2.2.2)
activesupport (2.3.2, 2.2.2)
cgi_multipart_eof_fix (2.5.0)
chronic (0.2.3)
columnize (0.3.0)
daemons (1.0.10)
darkfish-rdoc (1.1.5)
diff-lcs (1.1.2)
extlib (0.9.10)
fastthread (1.0.1)
gem_plugin (0.2.3)
highline (1.5.0)
hoe (1.9.0)
hpricot (0.6.164)
libxml-ruby (0.9.8)
linecache (0.43)
mongrel (1.1.5)
mysql (2.7)
newgem (1.2.3)
rack (0.9.1)
rails (2.3.2, 2.2.2)
rake (0.8.4, 0.8.3)
rcov (0.8.1.2.0)
rdoc (2.4.1)
RedCloth (4.1.9)
rhodes (0.3.0)
rspec (1.2.0, 1.1.12)
rspec-rails (1.2.0, 1.1.12)
rubigen (1.5.2)
ruby-debug (0.10.3)
ruby-debug-base (0.10.3)
rubyforge (1.0.3)
sqlite3-ruby (1.2.4, 1.2.3)
syntax (1.0.0)
templater (0.5.0)
ZenTest (3.8.0)

Any tips on debugging this?

-b
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20090321/a8e3c47f/attachment.html>


More information about the rspec-users mailing list