[rspec-users] Troble running controller spec

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Tue Jun 9 13:31:40 EDT 2009


On Tue, Jun 9, 2009 at 10:30 AM, Mohit Sindhwani<tech at onghu.com> wrote:
> David Chelimsky wrote:
>>
>> On Tue, Jun 9, 2009 at 1:19 AM, Amit Kulkarni<lists at ruby-forum.com> wrote:
>>
>>>
>>> Amit Kulkarni wrote:
>>>
>>>>>
>>>>> You stated above that you were using 1.2.4, but now you are saying you
>>>>> are using 1.2.6. Please be sure to provide accurate information.
>>>>>
>>>>
>>>> I am sorry for the above information.Yes earlier the version was 1.2.4
>>>> but i installed rspec again and it installed the latest version i.e
>>>> 1.2.6
>>>>
>>>>
>>>>>
>>>>> Do you have both rspec and rspec-rails? And are they both 1.2.6 now?
>>>>> Yes i have both rspec and rspec-rails as 1.2.6 and 1.2.4 installed.
>>>>>        FYI - I get the same result from 1.2.6. All specs pass.
>>>>>
>>>
>>> Any Updates....
>>> :-)
>>>
>>
>> Any Vista users in earshot? I've done all I can do on this.
>
> Hi David
>
> I'm on Vista, but I just joined the mailing list - could I have a bit of a
> background to what we're trying to do?  I'll try to see what I can do.

Thanks for volunteering to help Amit. You can see the full thread at
http://groups.google.com/group/rspec/browse_thread/thread/dc0f97750a92f7bd.

Cheers,
David

>
> Cheers,
> Mohit.
> 6/9/2009 | 11:30 PM.
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>


More information about the rspec-users mailing list